Истраживачи
Cvetković, Biljana
Година
- 53 2020 - 2025
- 85 2010 - 2019
- 10 2000 - 2009
Мп-кат.
- 2 M52
- 2 M81
- 1 M70
- 1 M84
- < Претходан
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | The sensory quality of differently treated tomato varieties after storage (✓) | Pestorić, Mladenka ; Belović, Miona ; Kevrešan, Žarko ; Mastilović, Jasna ; Pojić, Milica ; Novaković, Aleksandra ; Radusin, Tanja ; Janić, Hajnal Elizabet ; Cvetković, Biljana ; Ilić, Nebojša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effects of temperature and immersion time on rehydration of osmotically treated pork meat (✓) | Pezo, Lato ; Šuput, Danijela ; Lević, Ljubinko ; Cvetković, Biljana ; Kovačević, Olgica | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | Hemometrijski pristup optimizacije procesa fermentacije belog kupusa (✓) | Cvetković, Biljana ; Pezo, Lato ; Mandić, Anamarija ; Novaković, Aleksandra ; Pestorić, Mladenka ; Kevrešan, Žarko ; Mastilović, Jasna | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Mass transfer kinetics during osmotic dehydration of white cabbageand shelf life study (✓) | Živković, Jasmina ; Danijela, Šuput ; Miona, Belović ; Rada, Jevtić Mučibabić ; Olivera, Šimurina ; Lato, Pezo ; Biljana, Cvetković | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Utilization of sugar beet mollasses as by-product of the sugar industry in the production of biscuits (✓) | Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana ; Jevtić-Mučibabić, Rada ; Grbić, Jasna ; Filipović, Vladimir ; Cvetković, Biljana ; Nježić, Zvonko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The influence of different postharvest treatments on the sensory quality of two tomato varieties after storage (✓) | Belović, Miona ; Kevrešan, Žarko ; Pestorić, Mladenka ; Mastilović, Jasna ; Pojić, Milica ; Novaković, Aleksandra ; Radusin, Tanja ; Janić-Hajnal, Elizabet ; Cvetković, Biljana ; Ilić, Nebojša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Comparative study of white cabbage, traditional variety and hybrid intended for biological fermentation (✓) | Cvetković, Biljana ; Pezo, Lato ; Pestorić, Mladenka ; Filipčev, Bojana ; Kevrešan, Žarko ; Mastilović, Jasna | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | Hemometrijski pristup optimizacije procesa fermentacije belog kupusa (✓) | Cvetković, Biljana ; Pezo, Lato ; Mandić, Anamarija ; Novaković, Aleksandra ; Pestorić, Mladenka ; Kevrešan, Žarko ; Mastilović, Jasna | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | USE OF SUGAR BEET MOLASSES IN PROCESSING OF GINGERBREAD TYPE BISCUITS: EFFECT ON QUALITY CHARACTERISTICS, NUTRITIONAL PROFILE, AND BIOAVAILABILITY OF CALCIUM AND IRON (✓) | Filipčev, Bojana ; Bodroža-Solarov, Marija ; Šimurina, Olivera ; Cvetković, Biljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | Consumers' perception of functional food in Serbia (✓) | Živković, Jasmina ; Košutić, Milenko ; Cvetković, Biljana ; Vukelić, Nataša ; Filipčev, Bojana | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | MODELLING THE EFFECTS OF VITAL WHEAT GLUTEN AND WATER - CONTENT ON CRUMB TEXTURE OF BREAD WITH BEET MOLASSES USING - RESPONSE SURFACE METHODOLOGY - APPROACH (✓) | Šimurina, Olivera D. ; Filipčev, Bojana V. ; Jevtić-Mučibabić, Rada C. ; Grbić, Jasna ; Cvetković, Biljana R. ; Živković, Jasmina S. ; Nježić, Zvonko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Sensorial and microbiological quality of osmotic dehydrated cabage (✓) | Cvetković, Biljana ; Filipović, Vladimir ; Nićetin, Milica ; Ćurčić, Biljana ; Lazarević, Jasmina ; Šarić, Ljubiša ; Živković, Jasmina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Impact of salt concentration on organic acids content during natural cabbage fermentation (✓) | Cvetković, Biljana ; Malbaša, Radomir ; Mandić, Anamarija ; Mišan, Aleksandra ; Novaković, Aleksandra ; Kevrešan, Žarko ; Mastilović, Jasna | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | ANALYSIS OF THE IMPACT OF EDUCATIONAL LEVEL ON THE CONSUMERS PERCEPTION OF FUNCTIONAL FOOD (✓) | Živković, Jasmina ; Košutić, Milenko ; Cvetković, Biljana ; Vukelić, Nataša ; Filipčev, Bojana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Sensorial and microbiological quality of osmotic dehydrated cabbage (✓) | Cvetković, Biljana ; Filipović, Vladimir ; Nićetin, Milica ; Lončar, Biljana ; Gubić, Jasmina ; Šarić, Ljubiša ; Živković, Jasmina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solutions - mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product (✓) | Cvetković, Biljana ; Jokić, Aleksandar I. ; Lević, Ljubinko ; Kevrešan, Žarko | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Modelling the effects of vital wheat gluten and water content on crumb texture of bread with beet molasses using response surface methodology approach (✓) | Živković, Jasmina ; Olivera Šimurina ; Bojana Filipčev ; Rada Jevtić-Mučibabić ; Jasna Grbić; Biljana Cvetković ; Zvonko Nježić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | BRIQUETTING AND PELLETING BIOMASS-PROTECTION FROM FIRE AND EXPLOSIONS (✓) | Cvetković, Biljana ; Zvonko Nježić ; Vojislav Banjac ; Jasmina Živković | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | INVESTIGATION OF QUANTITY, QUALITY AND USAGE OF LEFTOVER BREAD IN HUMAN AND ANIMAL NUTRITION (✓) | Živković, Jasmina ; Nježić, Zvonko ; Filipčev, Bojana ; Šimurina, Olivera ; Cvetković, Biljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Modified atmosphere packaging and osmotic dehydration effect on pork quality and stability (✓) | Gubić, J. ; Živković, J. ; Cvetković B. ; Filipović V. ; Nićetin M.; Lončar B.; Šarić Lj. | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |