Истраживачи



Резултати 81-100 од 148

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014The sensory quality of differently treated tomato varieties after storage (✓)Pestorić, Mladenka  ; Belović, Miona  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  ; Pojić, Milica  ; Novaković, Aleksandra  ; Radusin, Tanja ; Janić, Hajnal Elizabet  ; Cvetković, Biljana  ; Ilić, Nebojša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Effects of temperature and immersion time on rehydration of osmotically treated pork meat (✓)Pezo, Lato  ; Šuput, Danijela  ; Lević, Ljubinko ; Cvetković, Biljana  ; Kovačević, Olgica Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2014Hemometrijski pristup optimizacije procesa fermentacije belog kupusa (✓)Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Mandić, Anamarija  ; Novaković, Aleksandra  ; Pestorić, Mladenka  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2014Mass transfer kinetics during osmotic dehydration of white cabbageand shelf life study (✓)Živković, Jasmina ; Danijela, Šuput  ; Miona, Belović  ; Rada, Jevtić Mučibabić  ; Olivera, Šimurina  ; Lato, Pezo  ; Biljana, Cvetković  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Utilization of sugar beet mollasses as by-product of the sugar industry in the production of biscuits (✓)Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Grbić, Jasna ; Filipović, Vladimir  ; Cvetković, Biljana  ; Nježić, Zvonko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014The influence of different postharvest treatments on the sensory quality of two tomato varieties after storage (✓)Belović, Miona  ; Kevrešan, Žarko  ; Pestorić, Mladenka  ; Mastilović, Jasna  ; Pojić, Milica  ; Novaković, Aleksandra  ; Radusin, Tanja ; Janić-Hajnal, Elizabet  ; Cvetković, Biljana  ; Ilić, Nebojša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Comparative study of white cabbage, traditional variety and hybrid intended for biological fermentation (✓)Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Pestorić, Mladenka  ; Filipčev, Bojana  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2014Hemometrijski pristup optimizacije procesa fermentacije belog kupusa (✓)Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Mandić, Anamarija  ; Novaković, Aleksandra  ; Pestorić, Mladenka  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013USE OF SUGAR BEET MOLASSES IN PROCESSING OF GINGERBREAD TYPE BISCUITS: EFFECT ON QUALITY CHARACTERISTICS, NUTRITIONAL PROFILE, AND BIOAVAILABILITY OF CALCIUM AND IRON (✓)Filipčev, Bojana  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Šimurina, Olivera  ; Cvetković, Biljana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2013Consumers' perception of functional food in Serbia (✓)Živković, Jasmina ; Košutić, Milenko  ; Cvetković, Biljana  ; Vukelić, Nataša  ; Filipčev, Bojana  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013MODELLING THE EFFECTS OF VITAL WHEAT GLUTEN AND WATER - CONTENT ON CRUMB TEXTURE OF BREAD WITH BEET MOLASSES USING - RESPONSE SURFACE METHODOLOGY - APPROACH (✓)Šimurina, Olivera D.  ; Filipčev, Bojana V.  ; Jevtić-Mučibabić, Rada C.  ; Grbić, Jasna ; Cvetković, Biljana R.  ; Živković, Jasmina S. ; Nježić, Zvonko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Sensorial and microbiological quality of osmotic dehydrated cabage (✓)Cvetković, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Ćurčić, Biljana  ; Lazarević, Jasmina  ; Šarić, Ljubiša  ; Živković, Jasmina Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Impact of salt concentration on organic acids content during natural cabbage fermentation (✓)Cvetković, Biljana  ; Malbaša, Radomir  ; Mandić, Anamarija  ; Mišan, Aleksandra  ; Novaković, Aleksandra  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013ANALYSIS OF THE IMPACT OF EDUCATIONAL LEVEL ON THE CONSUMERS PERCEPTION OF FUNCTIONAL FOOD (✓)Živković, Jasmina ; Košutić, Milenko  ; Cvetković, Biljana  ; Vukelić, Nataša  ; Filipčev, Bojana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Sensorial and microbiological quality of osmotic dehydrated cabbage (✓)Cvetković, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Gubić, Jasmina  ; Šarić, Ljubiša  ; Živković, JasminaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solutions - mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product (✓)Cvetković, Biljana  ; Jokić, Aleksandar I.  ; Lević, Ljubinko ; Kevrešan, Žarko  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Modelling the effects of vital wheat gluten and water content on crumb texture of bread with beet molasses using response surface methodology approach (✓)Živković, Jasmina ; Olivera Šimurina  ; Bojana Filipčev  ; Rada Jevtić-Mučibabić  ; Jasna Grbić; Biljana Cvetković  ; Zvonko Nježić  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013BRIQUETTING AND PELLETING BIOMASS-PROTECTION FROM FIRE AND EXPLOSIONS (✓)Cvetković, Biljana  ; Zvonko Nježić  ; Vojislav Banjac  ; Jasmina ŽivkovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013INVESTIGATION OF QUANTITY, QUALITY AND USAGE OF LEFTOVER BREAD IN HUMAN AND ANIMAL NUTRITION (✓)Živković, Jasmina ; Nježić, Zvonko  ; Filipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Cvetković, Biljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Modified atmosphere packaging and osmotic dehydration effect on pork quality and stability (✓)Gubić, J.  ; Živković, J. ; Cvetković B.  ; Filipović V.  ; Nićetin M.; Lončar B.; Šarić Lj.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису

Резултати 81-100 од 148