Истраживачи
Cvetković, Biljana
Година
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | The optimisation of traditional fermentation process of white cabbage (in relation to biogenic amines and polyamines content and microbiological profile) (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2014 | Briquetting and pelleting the biomass: Protection from fire and explosions (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2014 | Hemometrijski pristup optimizacije procesa fermentacije belog kupusa (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Effects of temperature and immersion time on rehydration of osmotically treated pork meat (✓) | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | Comparative study of white cabbage, traditional variety and hybrid intended for biological fermentation (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | Consumers' perception of functional food in Serbia (✓) | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Modified atmosphere packaging and osmotic dehydration effect on pork quality and stability (✓) | Gubić, J. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solutions - mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Use of sugar beet molasses in processing of gingerbread type biscuits: Effect on quality characteristics, nutritional profile, and bioavailability of calcium and iron (✓) | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Changes of physical properties of coffee beans during roasting (✓) | Jokanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | The comparison of techniques and methods for L-ascorbic acid determination in the fruits (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2010 | Evaluation of possibilities of Venturia inaequlis control by ecologically acceptable products (✓) | Balaž, Jelica; Aćimović, Srđan; Aleksić, Goran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2010 | Possibilities of utilization of leftover bread (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2010 | Ispitivanje mogućnosti suzbijanja Venturia inaequalis ekološki prihvatljivim prepatatima (✓) | Balaž, Jelica; Aćimović, Srđan; Aleksić, Goran; Bodroža-Solarov, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2010 | Influence of a precepitator on bioremedial processes (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2010 | Possibilities of utilization of the leftover bread (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2010 | Uticaj taložnice na bioremediacione procese (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2009 | Chemical composition of dried fruits as a value added ingredient in bakery products (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Effect of preservation method and storage condition on ascorbic acid loss in beverage (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2009 | Effect of preservation method and storage condition on ascorbic acid loss in beverages (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |