Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Научни чланак

Резултати 21-40 од 41

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2015The optimisation of traditional fermentation process of white cabbage (in relation to biogenic amines and polyamines content and microbiological profile) (✓)Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Peulić, Tatjana  ; Šarić, Ljubiša  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2014Briquetting and pelleting the biomass: Protection from fire and explosions (✓)Nježić, Zvonko  ; Cvetković, Biljana  ; Kormanjoš, Šandor ; Banjac, Vojislav  ; Živković, Jasmina Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2014Hemometrijski pristup optimizacije procesa fermentacije belog kupusa (✓)Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Mandić, Anamarija  ; Novaković, Aleksandra  ; Pestorić, Mladenka  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2014Effects of temperature and immersion time on rehydration of osmotically treated pork meat (✓)Pezo, Lato  ; Šuput, Danijela  ; Lević, Ljubinko ; Cvetković, Biljana  ; Kovačević, Olgica Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2014Comparative study of white cabbage, traditional variety and hybrid intended for biological fermentation (✓)Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Pestorić, Mladenka  ; Filipčev, Bojana  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2013Consumers' perception of functional food in Serbia (✓)Živković, Jasmina ; Košutić, Milenko  ; Cvetković, Biljana  ; Vukelić, Nataša  ; Filipčev, Bojana  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Modified atmosphere packaging and osmotic dehydration effect on pork quality and stability (✓)Gubić, J.  ; Živković, J. ; Cvetković B.  ; Filipović V.  ; Nićetin M.; Lončar B.; Šarić Lj.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2013Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solutions - mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product (✓)Cvetković, Biljana  ; Jokić, Aleksandar I.  ; Lević, Ljubinko ; Kevrešan, Žarko  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2012Use of sugar beet molasses in processing of gingerbread type biscuits: Effect on quality characteristics, nutritional profile, and bioavailability of calcium and iron (✓)Filipčev, Bojana  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Šimurina, Olivera  ; Cvetković, Biljana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2012Changes of physical properties of coffee beans during roasting (✓)Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Cvetković, Biljana  ; Grujić, Slavica  ; Odžakovic, BožanaНаучни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2012The comparison of techniques and methods for L-ascorbic acid determination in the fruits (✓)Cvetković, Biljana  ; Malbaša, Radomir  ; Lončar, Eva ; Nježić, Zvonko  ; Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Tepić Horecki, Aleksandra  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2010Evaluation of possibilities of Venturia inaequlis control by ecologically acceptable products (✓)Balaž, Jelica; Aćimović, Srđan; Aleksić, Goran  ; Bodroža, Marija  ; Cvetković, Biljana  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2010Possibilities of utilization of leftover bread (✓)Nježić, Zvonko  ; Živković, Jasmina ; Cvetković, Biljana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2010Ispitivanje mogućnosti suzbijanja Venturia inaequalis ekološki prihvatljivim prepatatima (✓)Balaž, Jelica; Aćimović, Srđan; Aleksić, Goran; Bodroža-Solarov, Marija  ; Cvetković, Biljana  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2010Influence of a precepitator on bioremedial processes (✓)Nježić, Zvonko  ; Vojnovic-Miloradov, Mirjana; Palic, Dragan  ; Cvetković, Biljana  ; Živković, Jasmina Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2010Possibilities of utilization of the leftover bread (✓)Nježić, Zvonko  ; Živković, Jasmina ; Cvetković, Biljana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2010Uticaj taložnice na bioremediacione procese (✓)Nježić, Zvonko  ; Vojinović-Miloradov, Mirjana  ; Palić, Dragan  ; Cvetković, Biljana  ; Živković, Jasmina Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2009Chemical composition of dried fruits as a value added ingredient in bakery products (✓)Cvetković, Biljana  ; Filipčev, Bojana  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Bardić, Željko ; Sakač, Marijana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Effect of preservation method and storage condition on ascorbic acid loss in beverage (✓)Cvetković, Biljana  ; Jokanović, Marija  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2009Effect of preservation method and storage condition on ascorbic acid loss in beverages (✓)Cvetković, Biljana  ; Jokanović, Marija  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Резултати 21-40 од 41