еНаука - преглед

Преглед према Аутор Milićević, Bojana

Приказ резултата 1 до 20 од 20
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Antimicrobial activity of fennel essential oil against Escherichia coli and Listeria monocytogenes in meat simulation medium (✓)Danilović, Bojana R.  ; Natalija Đorđević  ; Aleksandar Veličković; Bojana Milićević ; Savić, Dragiša S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018INHIBICIJA RASTA BAKTERIJE ESCHERICHIA COLI DEJSTVOM BAKTERIJA MLEČNE KISELINE IZOLOVANIH IZ PETROVAČKE KOBASICE (✓)Milićević Bojana ; Danilović Bojana  ; Džinić Natalija; Savić, Dragiša S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Inhibitory effect of sage essential oil against Escherichia coli during storage of minced pork (✓)Danilović, Bojana R.  ; Natalija Đorđević  ; Bojana Milićević ; Savić, Dragiša S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Lactic acid bacteria microbiota of the Petrovac sausage produced with the addition of starter culture bacteria Staphylococcus xylosusDanilović, Bojana R.  ; Džinić, Natalija R. ; Milićević, Bojana M. ; Savić, Dragiša S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Lactic acid microbiota of three artisan Serbian fermented sausagesDanilović, Bojana R.  ; Savić, Dragiša S.  ; Milićević, Bojana M. ; Džinić, Natalija R. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Microbiota of the fermented sausages: influence to product quality and safetyDanilović, Bojana  ; Milićević, Bojana ; Nevijo Zdolec; Vesna Dobranić; Savić, Dragiša S.  ; L. KozačinskiНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2013Promena mikrobiote bakterija mlečne kiseline Petrovačka kobasice proizvedene uz dodatak komercijalnog starteraDanilović, Bojana  ; Milićević, Bojana ; Ljiljana Petrović; Savić, Dragiša S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Promena mikrobiote bakterija mlečne kiseline tokom proizvodnje Petrovačke kobasice u tradicionalnim uslovimaDanilović, Bojana  ; Milićević, Bojana ; Savić, Dragiša S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013The change of the content of organic acids and glucose during the fermentation of Petrovac sausages (Petrovska klobasa)Danilović, Bojana  ; Milićević, Bojana ; Džinić, Natalija ; Savić, Dragiša S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The changes in organic acid content during the production of Petrovac sausage in controlled conditionsDanilović, Bojana R.  ; Milićević, Bojana M. ; Džinić, Natalija R. ; Savić, Dragiša S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015The changes of the micribiota of lactic acid bacteria during the production of Petrovac sausages under controlled conditionsDanilović, Bojana  ; Milićević, Bojana ; Džinić, Natalija ; Savić, Dragiša S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014THE CHARACTERAIZATION OF THE MICROBIOTA OF AN ARTISAN FERMENTED SAUSAGE (✓)Džinić, Natalija ; Bojana Danilović  ; Tanja Žugić-Petrovi; Bojana Milićević ; Dragiša Savić  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014The characterization of the microbiota of an artisan fermented sausageDanilović, Bojana  ; Milićević, Bojana ; Džinić, Natalija ; Savić, Dragiša S.  ; T. Žugić-PetrovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The Effect of Sage Essential Oil to the Growth of Escherichia coli in Meat Simulation Medium (✓)Danilović, Bojana R.  ; Natalija Đorđević  ; Bojana Milićević ; Savić, Dragiša S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014The effect of starter cultures on the lactic acid bacteria profile of Petrovac sausageDanilović, Bojana  ; Milićević, Bojana ; Džinić, Natalija ; Savić, Dragiša S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021The influence of starter cultures on the lactic acid bacteria microbiota of Petrovac sausage (✓)Milicevic, Bojana ; Tomović, Vladimir; Danilović, Bojana  ; Savić, Dragiša  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2012The influence of the ripening technique on the composition of microbiota of the Serbian sausage (Petrovská klobása)Danilović, Bojana  ; Ljiljana Petrović; Milićević, Bojana M. ; Savić, Dragiša S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014The production and antimicrobial activity of bacteriocin produced by Lactobacillus paracaseiDanilović, Bojana  ; Milićević, Bojana ; Džinić, Natalija ; Savić, Dragiša S.  ; Nebojša Milosavljević; M. KocićПоглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013The production and antimicrobial activity of bacteriocin produced by Lactobacillus paracasei isolated from Pirots kačkavaljDanilović, Bojana  ; Džinić, Natalija ; Milićević, Bojana ; Kocić, M.; Milosavljević, N.; Savić, Dragiša S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Uticaj autohtone starter kulture na promenu mikrobne populacije tokom proizvodnje Petrovačke kobasiceDanilović, Bojana  ; Milićević, Bojana ; Džinić, Natalija ; Savić, Dragiša S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.