Истраживачи
Vesković-Moračanin, Slavica
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2010 | Senzorske karakteristike tradicionalno fermentisanih kobasica | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2010 | pecificities of Uzicka sausage produced in traditional way of manufacture | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2010 | Study of ecology and molecular characterization of LAB microflora in Sremska sausage | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Determination of histamine fish samples by ELISA method | Velebit, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Mikroklimatski uslovi tokom zrenja kobasica proizvedenih na tradicionalan način | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2010 | Specificies of «Uzicka» sausage produced in traditional way of manufacture (✓) | Vesković-Moračanin Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Antimicrobial properties of indigenous Lactobacillus sakei strain | Vesković Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2010 | Production of bacteriocins and biogenic amines isolates from traditionally fermented Sremska sausage | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | COLOUR AND TEXTURE PROPERTIES OF TRADITIONALLY FERMENTED SREMSKA' SAUSAGE | Karan, Dragica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Specificies of uzicka sausage produced in traditional way of manufacture | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2010 | Specificities of uzicka sausage produced in traditional way of manufacture (✓) | Lukić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2010 | Estimation of - weekly intake of certain contaminants by fish consumption | Antonijević, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Mycopopulations of fermented sausages during rapening and storage | Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | TEHNIČKO REŠENjE- - BITNO POBOLjŠANI POSTOJEĆI PROIZVOD I TEHNOLOGIJA | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Bakterije mlečne kiseline izolovane iz tradicionalnih fermentisanih kobasica kao potencijalni producenti biogenih amina | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Hohe Qualität : Prüfung traditioneller serbischer Rohpökelwaren aus Rind- und Schaffleisch (✓) | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Dominantna mikroflora izolovana iz tradicionalno fermentisane „sremske“ kobasice“ (✓) | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2009 | Bakteriocini BMK – Mogućnosti primene u proizvodnji fermentisanih kobasica (✓) | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ![]() ![]() | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | The Microbiological Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia - Possibility to Create our Own Starter Cultures (✓) | Vesković-Moračanin, Slavica M. ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2009 | Analysis of ochratoxin A in pig tissues using high pressure liquid chromatography (HPLC) and liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC/MS/MS) as confirmative methods (✓) | Milicevic, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |