Истраживачи
Vitas, Jasmina
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Migration of carvacrol and thymol from biopolymer active films into different model solutions (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antioxidant activity of beverages obtained by kombucha fermentation on clarified must effluent (✓) | Radomir, Malbaša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Organic acids content of beverages obtained by kombucha fermentation on flotated must effluent (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Uticaj dodatka β-ciklodekstrina na osobine aktivnih biopolimernih filmova na bazi pogače uljane tikve golice i etarskog ulja bosiljka (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Influence of fermentation temperature on antioxidative activity of winery effluent based kombucha (✓) | Vukmanović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Influence of the Temperature on the Phenolic Content of Kombucha Beverage - Produced using Winery Wastewater (✓) | Vukmanović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Chemometric regression analysis of radical scavenging ability of kombucha fermented kefir-like products (✓) | Kovačević, Strahinja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Influence of in vitro digestion process on the antioxidant activity of kombucha beverages (✓) | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Determining the antioxidative activity of composite biopolymer film obtained from the by-products of edible oil industry (✓) | Hromiš, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioxidant activity of biopolymer films based on pumpkin oil cake and essential oils (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Chemical and microbiological profile of spray dried fermented cabbage juice (✓) | Vidović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Antioxidant activity of biopolymer films with addition of caraway essential oil and chitosan (✓) | Bulut, Sandra N. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Sinteza i karakterizacija aktivnih biopolimernih filmova na bazi pogače suncokreta (✓) | Lazić, Vera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Organic acids content in fermented cabbage heads obtained under different fermentation conditions (✓) | Drašković, Mirna; Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Influence of surfactant Tween 20 on antioxidant activity of biopolymer films (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Karakteristike fermentacije kombuhe na ekstraktu cikorije (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Chemometric approach in optimization of fermented cabbage production: Antioxidant activity, vitamin C content and organic acids profile (✓) | Pavlić, Branimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The effect of inoculum type and fermentation temperature on the fatty acid content in kombucha fermented milk beverages | Lončar, Eva S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Optimization of production of fermented cabbage juice: chemical and biological properties (✓) | Vidović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Influence of unsaturated fatty acids content and fermentation temperature on the antioxidant activity of kombucha milk beverages with winter savory (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |