Истраживачи

Резултати 201-220 од 335
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2015The Effect of Different Ripening Conditions on Proteolysis and Texture of Dry-fermented Sausage Petrovská klobásaIkonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Peulić, Tatjana  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Effect of linseed co-extrudates addition into a broiler chickens diet on fatty acid composition of leg meatIkonić, Predrag M.  ; Čolović, Dušica S. ; Tasić, Tatjana M.  ; Okanović, Đorđe G.  ; Lazarević, Jasmina M.  ; Popović, Sanja J. ; Lević, Jovanka D.  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Effect of linseed co-extrudates addition into a broiler chickens diet on fatty acid composition of leg meatGubić Jasmina  ; Ikonić Predrag  ; Čolović Dušica ; Tasić Tatjana  ; Okanović Đorđe  ; Popović Sanja ; Lević Jovanka  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014The influence of pig diet enriched with n-3 polyunsaturated fatty acid on fatty acid composition in meatTasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Jovanović, Rade  ; Čolović, Dušica ; Kostadinović, Ljiljana ; Džinić, Natalija ; Lazarević, Jasmina  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Sadržaj ukupne masti u mesu i iznutricama muških jaradi Sanske rase koza odgajanih u VojvodiniTomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Pihler, Ivan  ; Simin, Vladislav; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Krajinović, Milan; Žujović, Miroslav  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Phosphorus contents in the longissimus dorsi and semimembranosus muscles for five purebred pigs from vojvodina (northern serbia)Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Mila; Martinović, Aleksandra; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Hromiš, Nevena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Implementation of classical, molecular biological and immunoenzymatic methods in isolation and detection of Listeria monocytogenes in foodLakićević, Brankica  ; Martinovic, Aleksandra; Baltić, Tatjana  ; Lilić, Slobodan  ; Borović, Branka  ; Ikonić, Predrag  ; Janković, Vesna  Научни чланак
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51
2014Influence of smoking in traditional and industrial conditions on polycyclic aromatic hydrocarbons content in dry fermented sausages (Petrovská klobása) from SerbiaŠkaljac, Snežana  ; Petrović, Ljiljana; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav  ; Tjapkin, Ana; Škrbić, Biljana Научни чланак
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
2014Development of new pla/silica nano composites with potential use for packaging of fresh meatRadusin, Tanja ; Pilić, Branka  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Novaković, Aleksandra  ; Šarić, Ljubiša  ; Tasić, Tatjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014FATTY ACID COMPOSITION AND MEAT QUALITY TRAITS OF BROILER CHICKENS FED A DIET FORMULATED WITH FLAXSEED CO-EXTRUDATESIkonić, Predrag  ; Čolović, Dušica ; Tasić, Tatjana  ; Okanović, Đorđe  ; Džinić, Natalija ; Lazarević, Jasmina  ; Lević, Jovanka  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Lipid oxidative changes in traditional dry fermented sausage Petrovská klobása during storageŠojić, Branislav  ; Petrović, Ljiljana; Mandić, Anamarija  ; Sedej, Ivana ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Peulić, Tatjana  ; Škaljac, Snežana  ; Ikonić, Predrag  Научни чланак
23M23 - Међународни часопис категорије M23
2014Survival and genetic characterization of Listeria spp. during the production of Petrovska klobasaLakićević, Brankica  ; Borović, Branka  ; Karan, Dragica  ; Lilić, Slobodan  ; Janković, Vesna  ; Ikonić, Predrag  ; Baltić, Tatjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Meat quality and effect of drying conditions on color, textural and sensory attributes of Petrovská klobásaŠkaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana; Tomović, Vladimir  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Šojić, Branislav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Effect of ripening conditions and storage time on oxidative and sensory stability of Petrovská Klobása sausageŠojić, Branislav  ; Petrović, Ljiljana; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Mandić, Anamarija  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  ; Sedej, Ivana Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Physical and sensory aspects of maltodextrin gel addition used as fat replacers in confectionery filling systemsHadnađev, Miroslav  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Dokić, Ljubica  ; Pajin, Biljana  ; Torbica, Aleksandra  ; Šarić, Ljubiša  ; Ikonić, Predrag  Научни чланак
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
2014The influence of partial replacement of mechanically deboned chicken meat with chicken liver on proximate composition and colour of cooked sausagesJokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Jović, Mihajlo; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014ENTEROBACTERIACEAE PRESENCE DURING FERMENTATION OF TRADITIONAL DRY FERMENTED SAUSAGE - PETROVSKÁ KLOBÁSAVesković-Moračanin, Slavica  ; Borović, Branka  ; Janković, Vesna V.  ; Lakićević, Brankica Z.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Šarić, Ljubiša Ć.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Sensory, Physical and Chemical Characteristics of Meat from Free-Range Reared Swallow-Belly Mangulica PigsTomović, Vladimir  ; Žlender, Božidar; Jokanović, Marija  ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Kevrešan, Žarko  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Šošo, MilenaНаучни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2014Effect of packaging methods and storage time on oxidative stability of traditional fermented sausageTomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Petrović, Ljiljana; Mandić, Anamarija  ; Džinić, Natalija ; Škaljac, Snežana  ; Tasić, Tatjana  ; Jokanović, Marija  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Fizička svojstva i hemijski sastav masnih tkiva svinja lasaste mangulice odgajanih u ‚‚free-range sistemuTomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Kevrešan, Žarko  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Škrinjar, Marija ; Lazić, Vera ; Tomović M.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.