Истраживачи

Филтрирано по:
Година:  [2010 TO 2019]

Резултати 21-40 од 171

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Valorisation of sunflower seed hull in lactic acid fermentation (✓)Mladenović, Dragana D.  ; Đukić-Vuković, Aleksandra P.  ; Milašinović-Šeremešić, Marija S.  ; Radosavljević, Milica M.  ; Pejin, Jelena D.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mojović, Ljiljana V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Immobilisation of Lactobacillus rhamnosus in combined polyvinyl alco-hol/calcium alginate matrix for l-(+)-lactic acid fermentation (✓)Radosavljević, Miloš  ; Lević, Steva  ; Belović, Miona  ; Pejin, Jelena  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  ; Nedović, Viktor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Ginger essential oil improves microbiological quality of cooked pork sausages (✓)Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The possibility of using extruded sugar beet pulp for the production of cookies, from the aspect of microbiological profile (✓)Petrović, Jovana  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Bojanić, Nemanja  ; Pejin, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Enhanced Lactic Acid Production by Adaptive Evolution of Lactobacillus paracasei on Agro-industrial Substrate (✓)Mladenović, Dragana  ; Pejin, Jelena  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Food Processing by-products in L-(+)-lactic acid fermentation (✓)Pejin, Jelena  ; Radosavljević, Miloš  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Uticaj dodatka etarskog ulja korijandera na mikrobiološku stabilnost barenih kobasica (✓)Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Škaljac, Snežana  ; Džinić, Natalija Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018In vitro i in vivo primena prirodnih antimikrobnih agenasa u kontroli rasta mikroorganizama u hrani (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Mojović, Ljiljana; Pejin, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Possibility of L-(+)-lactic acid fermentation using malting, brewing, and oil production by-products (✓)Pejin, Jelena  ; Radosavljević, Miloš  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Mikrobiološka aktivnost vodenih i etanolnih ekstrakata belog luka (A. sativum L.) i emulzija sa inkapsuliranim ekstraktima (✓)Nikolovski, Branislava  ; Bajac, Jelena  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Gvozdenović-Varga, Jelica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018New trends in application of alternative raw materials in beer production (✓)Pejin, Jelena  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Effect of hyssop essential oil on microbiological quality of cooked pork sausage (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Džinić, Natalija ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The effect of essential oil and extract from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the oxidative and microbiological stability of fresh pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Džinić, Natalija Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Edible offal quality of Swallow-Belly Mangalica pigs reared under an intensive production system Investigations on pigs slaughtered at 100 kg live weight (✓)Despotović, Aleksandra; Tomović, Vladimir  ; Stanišić, Nikola  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Tomašević, Igor  ; Stajić, Slaviša  ; Martinović, Aleksandra;
Hromiš, Nevena  ;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Brewers' spent grain and thin stillage as raw materials in l-(+)-lactic acid fermentation (✓)Radosavljević, Miloš  ; Pejin, Jelena  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Effect of basil and caraway essential oils on macro- and micromorphological changes of moulds isolated from fermented sausages (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Đerić, Nataša  ; Mojović, Ljiljana  ; Pejin, Jelena  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Effect of water activity on the radial growth of fungi isolated from dry-cured sheep ham, in vitro (Serbia) (✓)Žugic-Petrović, Tanja; Stanisavljević, Dragana; Ilić, Predrag; Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Čomić, Ljiljana Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2018The effect of Satureja Montana L. essential oil on the microbial stability of fresh pork sausages (✓)Šojić, Branislav V.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. ; Tasić, Tatjana M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Lactic acid production on molasses enriched potato stillage by Lactobacillus paracasei immobilized onto agro-industrial waste supports (✓)Mladenović, Dragana  ; Pejin, Jelena  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Radovanović, Željko  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2018Usage of food industry by-products as raw materials in lactic acid fermentation (✓)Pejin, Jelena  ; Radosavljević, Miloš  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 21-40 од 171