Истраживачи

Резултати 81-100 од 262

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019The influence of extruded wheat germ on cookie quality (✓)Petrović, Jovana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Bojanić, Nemanja  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pejin, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of ginger essential oil on microbiological quality of cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Utilization of stillages from bioethanol production from various substrates (✓)Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mladenović, Dragana  ; Nikolić, Valentina  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pejin, Jelena  ; Mojović, Ljiljana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Occurrence of moniliformin in cereals (✓)Radić, Bojana  ; Kos, Jovana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Janić Hajnal, Elizabet  ; Mandić, Anamarija  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2019The Effect of Cantharellus Cibarius Addition on Quality Characteristics of Frankfurter during Refrigerated Storage (✓)Novaković, Saša; Đekić, Ilija  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Đorđević, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco;
Tomašević, Igor  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Enhanced Lactic Acid Production by Adaptive Evolution of Lactobacillus paracasei on Agro-industrial Substrate (✓)Mladenović, Dragana  ; Pejin, Jelena  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Food procesing by-products in L-(+)-lactic acid fermentation (✓)Pejin, Jelena  ; Radosavljević, Miloš  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Use of spent brewer's yeast in L-(+) lactic acid fermentation (✓)Pejin, Jelena  ; Radosavljević, Miloš  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Marković, Romeo; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Essential oil from sage herbal dust makes progress antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag  ; Zeković, Zoran  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja ; Peulić, Tatjana  ;
Jokanović, Marija  ;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Antimikrobna aktivnost etarskog ulja korijandera u barenim kobasicama (✓)Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Lactic acid production on Chlorella vulgaris extracts (✓)Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mladenović, Dragana  ; Pejin, Jelena  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mojović, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Hyssop essential oil improves quality of cooked pork sausages (✓)Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Utilization of brewing and malting by-products as carrier and raw materials in l-(+)-lactic acid production and feed application (✓)Radosavljević, Miloš  ; Pejin, Jelena  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Romanić, Ranko  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Chemical composition and antibacterial activity of spice essential oils against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium (✓)Varga, Ana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Čabarkapa, Ivana  ; Aćimović, Milica  ; Tomicić, Zorica  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Valorisation of sunflower seed hull in lactic acid fermentation (✓)Mladenović, Dragana D.  ; Đukić-Vuković, Aleksandra P.  ; Milašinović-Šeremešić, Marija S.  ; Radosavljević, Milica M.  ; Pejin, Jelena D.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mojović, Ljiljana V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effects of caraway and juniper essential oils on aflatoxigenic fungi growth and aflatoxins secretion in polenta (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Jakšić, Sandra  ; Mojović, Ljiljana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mladenović, Dragana  ; Pejin, Jelena  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Ginger essential oil improves microbiological quality of cooked pork sausages (✓)Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Immobilisation of Lactobacillus rhamnosus in combined polyvinyl alco-hol/calcium alginate matrix for l-(+)-lactic acid fermentation (✓)Radosavljević, Miloš  ; Lević, Steva  ; Belović, Miona  ; Pejin, Jelena  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  ; Nedović, Viktor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Essential oil from sage herbal dust exhibits antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav V.  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag M.  ; Zeković, Zoran P.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Džinić, Natalija ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. ; Tasić, Tatjana M.  ;
Jokanović, Marija R.  ;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Two stage lactic acid fermentation of distillery stillage (✓)Mojović, Ljiljana  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pejin, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 81-100 од 262