Istraživači

Rezultati 101-120 od 201

GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
2017Optimization of the ball mill processing parameters in the fat filling productionLončarević, Ivana  ; Fistes, Aleksandar  ; Rakić, Dušan  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Torbica, Aleksandra  ; Zarić, Danica  Naučni članak
23M23 - Rad u međ. časopisu
2017Particle size distribution and colour of white chocolate with the addition of encapsulated blueberry juiceLončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Torbica, Aleksandra  ; Zarić, Danica  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2017Fizičko-hemijske karakteristike ulja pšenične kliceBojanić, Nemanja  ; Kravić, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Fišteš, Aleksandar  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2017Uticaj sojinog ulja na fizičke karakteristike masne faze krem proizvodaPetrović, Jovana  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Šarac, Vladimir; Omorjan, Radovan ; Zarić, Danica  ; Torbica, Aleksandra  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2017Quality properties of cookies supplemented with fresh brewer`s spent grainPetrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pejin, Jelena  ; Fišteš, Aleksandar  ; Bojanić, Nemanja  ; Lončarević, Ivana  Naučni članak
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja
2017Release properties and stability of double W1/O/W2 emulsions containing pumpkin seed oilBajac, Jelena  ; Nikolovski, Branislava  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Bajac, Branimir  ; Vučinić-Vasić, Milica  Naučni članak
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu
2017Characterization of corn snack product enriched with industry by-productPetrović, Jovana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Rakić, Dušan  ; Šubarić, Drago; Jozinović, AntunKonferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2017Valorisation of food industry by-products through the development of nutritionally enriched cookies and crackersFišteš, Aleksandar  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Lončarević, Ivana  ; Šubarić, Drago; Jozinović, AntunKonferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2017Colour and particle size distribution of encapsulated polyphenol compounds from blackberry and raspberry as supplements in white chocolatePajin, Biljana S.  ; Lončarević, Ivana S.  ; Petrović, Jovana S.  ; Fišteš, Aleksandar Z.  ; Tumbas Šaponjac, Vesna T.  ; Ačkar, Đurđica; Zarić, Danica B.  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2017Sugar beet pulp as ingredient in value added bread from whole grain wheat flourTorbica, Aleksandra  ; Janić Hajnal, Elizabet  ; Belović, Miona  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Ačkar, Đurđica; Šubarić, DragoKonferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2017Creation of value added bread from whole grain wheat flourTorbica, Aleksandra M.  ; Janić Hajnal, Elizabet P.  ; Belović, Miona M.  ; Pajin, Biljana S.  ; Lončarević, Ivana S.  ; Petrović, Jovana S.  ; Fišteš, Aleksandar Z.  ; Đ. Ačkar; D. ŠubarićKonferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2016Physical characteristics of cookies enriched with microencapsulated cherry pomace extractPetrović, Jovana  ; Lončarević, Ivana  ; Tumbas-Šaponjac, Vesna  ; Pajin, Biljana  ; Zarić, DanicaKonferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2016Effect of barley β-glucans on some properties of cookies doughPetrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Šubarić, Drago; Zarić, Danica  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2016The impact of sunflower and rapeseed lecithin on the rheological properties of spreadable cocoa creamLončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Zarić, Danica  ; Sakač, Marijana  ; Torbica, Aleksandra  ; Lloyd, David; Omorjan, Radovan Naučni članak
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu
2016Sour cherry pomace extract encapsulated in whey and soy proteins: Incorporation in cookiesTumbas Šaponjac, Vesna  ; Ćetković, Gordana  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Pajin, Biljana  ; Đilas, Sonja ; Petrović, Jovana  ; Lončarević, Ivana  ; Stajčić, Slađana  ; Vulić, Jelena  Naučni članak
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti
2016Uticaj lecitina iz uljane repice na fizičke karakteristike krem proizvodaLončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Šarac, Vladimir; Trzin, Dragan; Zarić, Danica  ; Torbica, Aleksandra  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2016Functional, rheological and sensory properties of probiotic milk chocolate produced in a ball millZarić, Danica  ; Bulatović, Maja  ; Rakin, Marica  ; Krunić, Tanja  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  Naučni članak
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu
2016Uticaj lecitina iz uljane repice na održivost krem proizvodaPetrović, Jovana  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Nikolovski, Zoran; Tomović, Vladimir  ; Sakač, Marijana  ; Zarić, Danica  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2016The effect of soy flour on cookie qualityPetrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Šereš, Zita  ; Lončarević, Ivana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Šubarić, Drago; Zarić, Danica  Naučni članak
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2016Lecitin iz uljane repice kao emulgator u proizvodnji mazivog krem proizvodaLončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Šarac, Vladimir; Tomović, Vladimir  ; Zarić, Danica  ; Nikolovski, ZoranNaučni članak
52M52 - Rad u istaknutom nac. časopisu

Rezultati 101-120 od 201