Истраживачи
Tomović, Vladimir
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Masno kiselinski sastav mesa svinja čiste rase Velika Bela i meleza Bele Mangulice sa Durokom (✓) | Tomović, Vladimir ; Šević, Radoslav; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Tomović, Mila; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Chromium content in the meat of male Saanen goat kids from Vojvodina (Northern Serbia) (✓) | Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Lazović, Milana; Vasiljević, Ivana; Tomašević, Igor ; Nikolić, Ivana ; Vujadinović, Dragan; Tomović, Mila | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Application of essential oil and supercritical fluid extracts in meat processing (✓) | Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Pavlić, Branimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antimikrobna aktivnost etarskog ulja korijandera u barenim kobasicama (✓) | Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of marination process with addition of satureja montana extract on lipid oxidation in cooked pork chops (✓) | Ivić, Maja ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Predrag | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The effect of casing type and storage on texture characteristics of Petrovská klobása sausage (✓) | Jokanović, Marija R. ; Škaljac, Snežana B. ; Tomović, Vladimir M. ; Ikonić, Predrag M. ; Šojić, Branislav V. ; Peulić, Tatjana M. ; Ivić, Maja Đ. ; Nedim Ćućević | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of ginger essential oil on microbiological quality of cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Kocić Tanackov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Pros and cons of using a computer vision system for color evaluation of meat and meat products (✓) | Milovanović, Bojana; Đekić, Ilija ; Đorđević, Vesna; Tomović, Vladimir ; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor ; Lorenzo, José M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Mineral contents in pork and edible offal from indigenous pigs (✓) | Tomović, Vladimir M. ; Šojić, Branislav V. ; Jokanović, Marija R. ; Škaljac, Snežana B. ; Ivić, Maja Đ. ; Tomović, Mila; Tomašević, Igor ; Đerki, Slaviša; Martinović, Aleksandra | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of biopolymer coating on texture characteristics of dry fermented sausage during storage (✓) | Jokanović, Marija ; Hromiš, Nevena ; Tomović, Vladimir ; Lazic, Vera ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Colour characteristics of vacuum packed fermented sausage during storage (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioxidant activity of winter savory (Satureja montana L.) supercritical extract in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Zeković, Zoran ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The effect of winter savory (Satureja montana L.) extract on the quality of cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Ikonić, Predrag ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of storage period on content of polycyclic aromatic hydrocarbon in traditional dry fermented sausages (✓) | Škaljac, Snežana B. ; Jokanović, Marija R. ; Tomović, Vladimir M. ; Peulić, Tatjana M. ; Ikonić, Predrag M. ; Šojić, Branislav V. ; Ivić, Maja Đ. ; Džinić, Natakija ; Petrović, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Hyssop essential oil improves quality of cooked pork sausages (✓) | Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Inhibitory effect of origano essential oil on lipid oxidation in cooked pork chops (✓) | Ivić, Maja ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Ginger essential oil improves quality of cooked pork (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Ikonić, Predrag ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of wild oregano essential oil on lipid oxidation in marinated pork chops (✓) | Ivić, Maja ; Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Ginger essential oil improves microbiological quality of cooked pork sausages (✓) | Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | LEAD CONTENT IN THE MEAT OF SAANEN GOAT MALE KIDS FROM - VOJVODINA (NORTHERN SERBIA) (✓) | Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Lazović, Milana ; Vasiljević, Ivana; Tomašević, Igor ; Nikolić, Ivana R. ; Vujadinović, Dragan; Tomović, Mila | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |