Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Конференцијски рад
Година:  [2010 TO 2019]

Резултати 1-20 од 175

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Masno kiselinski sastav mesa svinja čiste rase Velika Bela i meleza Bele Mangulice sa Durokom (✓)Tomović, Vladimir  ; Šević, Radoslav; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Mila; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Chromium content in the meat of male Saanen goat kids from Vojvodina (Northern Serbia) (✓)Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Lazović, Milana; Vasiljević, Ivana; Tomašević, Igor  ; Nikolić, Ivana  ; Vujadinović, Dragan; Tomović, MilaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Application of essential oil and supercritical fluid extracts in meat processing (✓)Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Pavlić, Branimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antimikrobna aktivnost etarskog ulja korijandera u barenim kobasicama (✓)Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of marination process with addition of satureja montana extract on lipid oxidation in cooked pork chops (✓)Ivić, Maja ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The effect of casing type and storage on texture characteristics of Petrovská klobása sausage (✓)Jokanović, Marija R.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Peulić, Tatjana M.  ; Ivić, Maja Đ. ; Nedim ĆućevićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of ginger essential oil on microbiological quality of cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Pros and cons of using a computer vision system for color evaluation of meat and meat products (✓)Milovanović, Bojana; Đekić, Ilija  ; Đorđević, Vesna; Tomović, Vladimir  ; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor  ; Lorenzo, José M.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Mineral contents in pork and edible offal from indigenous pigs (✓)Tomović, Vladimir M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Jokanović, Marija R.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. ; Tomović, Mila; Tomašević, Igor  ; Đerki, Slaviša; Martinović, AleksandraКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of biopolymer coating on texture characteristics of dry fermented sausage during storage (✓)Jokanović, Marija  ; Hromiš, Nevena  ; Tomović, Vladimir  ; Lazic, Vera ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Colour characteristics of vacuum packed fermented sausage during storage (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antioxidant activity of winter savory (Satureja montana L.) supercritical extract in cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The effect of winter savory (Satureja montana L.) extract on the quality of cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of storage period on content of polycyclic aromatic hydrocarbon in traditional dry fermented sausages (✓)Škaljac, Snežana B.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Peulić, Tatjana M.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Ivić, Maja Đ. ; Džinić, Natakija ; Petrović, LjiljanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Hyssop essential oil improves quality of cooked pork sausages (✓)Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Inhibitory effect of origano essential oil on lipid oxidation in cooked pork chops (✓)Ivić, Maja ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Ginger essential oil improves quality of cooked pork (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of wild oregano essential oil on lipid oxidation in marinated pork chops (✓)Ivić, Maja ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Ginger essential oil improves microbiological quality of cooked pork sausages (✓)Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019LEAD CONTENT IN THE MEAT OF SAANEN GOAT MALE KIDS FROM - VOJVODINA (NORTHERN SERBIA) (✓)Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Lazović, Milana ; Vasiljević, Ivana; Tomašević, Igor  ; Nikolić, Ivana R.  ; Vujadinović, Dragan; Tomović, MilaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 1-20 од 175