Истраживачи



Филтрирано по:
Година:  [2020 TO 2025]

Резултати 21-40 од 42

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Mangulica - tradicionalna srpska rasa svinja, nekad i sad (✓)Šević, Radoslav; Stojanac, Nenad  ; Stevančević, Ognjen  ; Vidović, Vitomir; Tomović, Vladimir  ; Savić, Božidar  ; Cincović, Marko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021The potential of horn of plenty mushroom (Craterellus cornucopioides) (✓)Novaković, Saša; Đekić, Ilija  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Đorđević, Vesna; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Lorenzo, Jose Manuel; Barba, Francisco; Tomašević, Igor  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Estimation of fat content in fermented sausages by means of computer vision system (cvs) (✓)Simunović, Stefan  ; Rajić, Sara  ; Đorđević, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Vujadinović, Dragan; Đekić, Ilija  ; Tomašević, Igor  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2021Klinički pokazatelji zdravstvenog stanja bele mangulice u intenzivnim uslovima držanja (✓)Šević, Radoslav; Savić, Božidar  ; Tomović, Vladimir  ; Stevančević, Ognjen  ; Stojanac, Nenad  ; Cincović, Marko  ; Vidović, VitomirКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Application of sage herbal dust essential oils and supercritical fluid extract for the growth control of Escherichia coli in minced pork during storage (✓)Danilović, Bojana  ; Đorđević, Natalija  ; Milićević, Bojana; Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Savić, Dragiša  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Autochthonous starter cultures improve the quality of traditional dry-fermented sausage (✓)Šojić, B.  ; Tomović, V.  ; Ikonić, Predrag  ; Danilović, Bojana  ; Škaljac ,S.  ; Jokanović, M.  ; Ikonić, B.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Evaluation of the physicochemical, biochemical and microbiological characteristics of three Serbian traditional dry-fermented sausages (✓)Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Popović, Sanja  ; Šarić, Ljubiša  ; Novaković, Aleksandra  ; Tomović, Vladimir  ; Vasilev, Dragan  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Implementation of technological processes for processing berry fruits in order to obtain new products for increased market needs (✓)Terzić, Milena  ; Zengin, Gokhan; Beara, Ivana  ; Tomović, Vladimir  ; Stožinić, Milica  ; Milošević, Sanja  ; Radojković, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Sage (Salvia officinalis L.) essential oil as a potential replacement for sodium nitrite in dry fermented sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanackov Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Milidrag, Ardea; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan; Vukić, MilanНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Caraway (Carum carvi L.) essential oil improves quality of dry- fermented sausages produced with different levels of sodium nitrite (✓)Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanaskov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Đorđević, Vesna  ; Parunović, Nenad  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, DraganНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020Promene fizičkohemijskih karakteristika Sjeničkog sudžuka tokom letnje proizvodnje u tradicionalnim uslovima (✓)Ćućević, Nedim; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Tomović, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Towards reproducibility of traditional fermented sausages: Texture profile analyses and modelling (✓)Jokanović, Marija  ; Ikonić, Bojana  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Peulić, Tatjana  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja ; Ivetić, Jelena  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020Antioxidant activity of mushrooms in vitro and in frankfurters (✓)Novaković, Saša; Đekic, Ilija  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Đorđević, Vesna  ; Tomovic, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Tomašević, Igor  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2020Elderberry (Sambucus nigra L.) juice as a novel functional product rich in health-promoting compounds (✓)Vujanović, Milena  ; Majkić, Tatjana  ; Zengin, Gökhan; Beara, Ivana  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Đurović, Saša  ; Radojković, Marija  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Essential oil and supercritical extracts of winter savory (Satureja montana L.) as antioxidants in precooked pork chops during chilled storage (✓)Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Šojić, Branislav  ; Zeković, Zoran  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020New Formulation towards Healthier Meat Products: Juniperus communis L. Essential Oil as Alternative for Sodium Nitrite in Dry Fermented Sausages (✓)Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Đorđević, Vesna  ; Parunović, Nenad  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, DraganНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020Supercritical extracts of wild thyme (Thymus serpyllum L.) by-product as natural antioxidants in ground pork patties (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Bursać Kovačević, Danijela; Putnik, Predrag; Mrkonjić, Živan; Đurović, Saša  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  ;
Pavlić, Branimir  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020Tomato pomace extract and organic peppermint essential oil as effective sodium nitrite replacement in cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Đurović, Saša  ; Zeković, Zoran  ; Belović, Miona  ; Torbica, Aleksandra  ; Jokanović, Marija  ; Urumović, Nebojša;
Vujadinović, Dragan; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  ;
Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2020Supercritical fluid extract of winter savory – Investigations as partial sodium nitrite replacement in cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Zeković, Zoran  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020Application of porcini mushroom (Boletus edulis) to improve the quality of frankfurters (✓)Novaković, Saša; Đekić, Ilija  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Đorđević, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Lorenzo, José; Barba, Francisco; Tomašević, Igor  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису

Резултати 21-40 од 42