Истраживачи
Tomović, Vladimir
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Mangulica - tradicionalna srpska rasa svinja, nekad i sad (✓) | Šević, Radoslav; Stojanac, Nenad ; Stevančević, Ognjen ; Vidović, Vitomir; Tomović, Vladimir ; Savić, Božidar ; Cincović, Marko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The potential of horn of plenty mushroom (Craterellus cornucopioides) (✓) | Novaković, Saša; Đekić, Ilija ; Klaus, Anita ; Vunduk, Jovana ; Đorđević, Vesna; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Lorenzo, Jose Manuel; Barba, Francisco; Tomašević, Igor | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Estimation of fat content in fermented sausages by means of computer vision system (cvs) (✓) | Simunović, Stefan ; Rajić, Sara ; Đorđević, Vesna ; Tomović, Vladimir ; Vujadinović, Dragan; Đekić, Ilija ; Tomašević, Igor | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2021 | Klinički pokazatelji zdravstvenog stanja bele mangulice u intenzivnim uslovima držanja (✓) | Šević, Radoslav; Savić, Božidar ; Tomović, Vladimir ; Stevančević, Ognjen ; Stojanac, Nenad ; Cincović, Marko ; Vidović, Vitomir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Application of sage herbal dust essential oils and supercritical fluid extract for the growth control of Escherichia coli in minced pork during storage (✓) | Danilović, Bojana ; Đorđević, Natalija ; Milićević, Bojana; Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Savić, Dragiša | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Autochthonous starter cultures improve the quality of traditional dry-fermented sausage (✓) | Šojić, B. ; Tomović, V. ; Ikonić, Predrag ; Danilović, Bojana ; Škaljac ,S. ; Jokanović, M. ; Ikonić, B. | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Evaluation of the physicochemical, biochemical and microbiological characteristics of three Serbian traditional dry-fermented sausages (✓) | Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Popović, Sanja ; Šarić, Ljubiša ; Novaković, Aleksandra ; Tomović, Vladimir ; Vasilev, Dragan | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Implementation of technological processes for processing berry fruits in order to obtain new products for increased market needs (✓) | Terzić, Milena ; Zengin, Gokhan; Beara, Ivana ; Tomović, Vladimir ; Stožinić, Milica ; Milošević, Sanja ; Radojković, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Sage (Salvia officinalis L.) essential oil as a potential replacement for sodium nitrite in dry fermented sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanackov Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Jokanović, Marija ; Milidrag, Ardea; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan; Vukić, Milan | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Caraway (Carum carvi L.) essential oil improves quality of dry- fermented sausages produced with different levels of sodium nitrite (✓) | Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanaskov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Jokanović, Marija ; Đorđević, Vesna ; Parunović, Nenad ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Promene fizičkohemijskih karakteristika Sjeničkog sudžuka tokom letnje proizvodnje u tradicionalnim uslovima (✓) | Ćućević, Nedim; Jokanović, Marija ; Ikonić, Predrag ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Peulić, Tatjana ; Tomović, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Towards reproducibility of traditional fermented sausages: Texture profile analyses and modelling (✓) | Jokanović, Marija ; Ikonić, Bojana ; Ikonić, Predrag ; Tomović, Vladimir ; Peulić, Tatjana ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja ; Ivetić, Jelena | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Antioxidant activity of mushrooms in vitro and in frankfurters (✓) | Novaković, Saša; Đekic, Ilija ; Klaus, Anita ; Vunduk, Jovana ; Đorđević, Vesna ; Tomovic, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Tomašević, Igor | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2020 | Elderberry (Sambucus nigra L.) juice as a novel functional product rich in health-promoting compounds (✓) | Vujanović, Milena ; Majkić, Tatjana ; Zengin, Gökhan; Beara, Ivana ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Đurović, Saša ; Radojković, Marija | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Essential oil and supercritical extracts of winter savory (Satureja montana L.) as antioxidants in precooked pork chops during chilled storage (✓) | Jokanović, Marija ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Šojić, Branislav ; Zeković, Zoran ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Predrag | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | New Formulation towards Healthier Meat Products: Juniperus communis L. Essential Oil as Alternative for Sodium Nitrite in Dry Fermented Sausages (✓) | Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Jokanović, Marija ; Đorđević, Vesna ; Parunović, Nenad ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Supercritical extracts of wild thyme (Thymus serpyllum L.) by-product as natural antioxidants in ground pork patties (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Bursać Kovačević, Danijela; Putnik, Predrag; Mrkonjić, Živan; Đurović, Saša ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana ; | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Tomato pomace extract and organic peppermint essential oil as effective sodium nitrite replacement in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Đurović, Saša ; Zeković, Zoran ; Belović, Miona ; Torbica, Aleksandra ; Jokanović, Marija ; Urumović, Nebojša; | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2020 | Supercritical fluid extract of winter savory – Investigations as partial sodium nitrite replacement in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Zeković, Zoran ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Application of porcini mushroom (Boletus edulis) to improve the quality of frankfurters (✓) | Novaković, Saša; Đekić, Ilija ; Klaus, Anita ; Vunduk, Jovana ; Đorđević, Vesna ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Lorenzo, José; Barba, Francisco; Tomašević, Igor | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |