Истраживачи



Резултати 121-140 од 230

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Evaluating the effect of storage conditions on the shelf life of gluten-free rice-buckwheat cookiesPestorić, Mladenka V.  ; Sakač, Marijana  ; Pezo, Lato  ; Mišan, Aleksandra  ; Nedeljković, Nataša; Škrobot, Dubravka J.  ; Jovanov, Pavle  ; Lazić, Vera ; Sedej, Ivana ; Mandić, Anamarija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Nutrition choices of elite canoe sprinters during Mediterranean gamesJovanov, Pavle T.  ; Sakač, Marijana B.  ; Dapčević Hadnađev, Tamara R.  ; Šarić, Bojana M.  ; Škrobot, Dubravka J.  ; Hadnađev, Miroslav S.  ; Šarić, Ljubiša Ć.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Effects of Anthocyanin-Rich Popping Maize Flour on the Phenolic Profile and the Antioxidant Capacity of Mix-Bread and Its Physical and Sensory PropertiesSimić, Marijana  ; Žilić, Slađana  ; Vančetović, Jelena  ; Šimurina, Olivera  ; Filipcev, Bojana  ; Skrobot, Dubravka  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2018Proizvodnja novog probiotičkog jogurtaIlić, Nebojša M.  ; Memiši, N; Suvajdžić, Ljiljana T. ; Jevtić-Mučibabić, Rada C.  ; Novaković, Aleksandra R.  ; Pestorić, Mladenka V.  ; Belović, Miona M.  ; Škrobot, Dubravka J.  Техничко решење
81documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (18.04.2019.)
M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу
2017Sensory profile and preference mapping of cookies enriched with medicinal herbsPestorić, Mladenka  ; Škrobot, Dubravka  ; Žigon, Uroš; Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Belović, Miona  ; Mišan, Aleksandra  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2017Physicochemical characteristics as the markers in predicting the self-life of gluten-free cookiesPestorić, Mladenka  ; Sakač, Marijana  ; Pezo, Lato  ; Škrobot, Dubravka  ; Milićević, Nataša  ; Jovanov, Pavle  ; Šimurina, Olivera  ; Mandić, Anamarija  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2017Revised paper: Neonicotinoids as a potential threat to honey: Development of liquid chromatography methods for their determinationJovanov, Pavle  ; Sakač, Marijana  ; Šarić, Bojana  ; Milovanović, Ivan  ; Škrobot, Dubravka  ; Šarić, Ljubiša  ; Kos, Jovana  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2017Preliminary results of the effect of storage on functional properties of buckwheatŠkrobot, Dubravka  ; Mišan, Aleksandra  ; Sakač, Marijana  ; Mandić, Anamarija  ; Pestorić, Mladenka  ; Belović, Miona  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2017Physicochemical characteristics as the markers in predicting the shelf-life of gluten-free cookiesPestorić, Mladenka  ; Sakač, Marijana  ; Pezo, Lato  ; Škrobot, Dubravka  ; Nedeljković, Nataša; Jovanov, Pavle  ; Šimurina, Olivera  ; Mandić, Anamarija  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2017Non-acylated and acylated form of blue corn and black soybean anthocyanins as functional supplements in food industry - thermal and color stabilityŽilić, Slađana M.  ; Simić, Marijana Z.  ; Kalušević, Ana M. ; Škrobot, Dubravka J.  ; Nedović, Viktor A.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Shelf-life prediction of gluten-free rice-buckwheat cookies by physicochemical characteristicsPestorić, Mladenka V.  ; Sakač, Marijana B.  ; Pezo, Lato L.  ; Škrobot, Dubravka J.  ; Nedeljković, Nataša M.  ; Jovanov, Pavle T.  ; Šimurina, Olivera D.  ; Filipčev, Bojana V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Partial replacement of fat with wheat bran in formulation of biscuits enriched with herbal blendFilipčev, Bojana  ; Milićević, Nataša  ; Šimurina, Olivera  ; Sakač, Marijana  ; Pestorić, Mladenka  ; Škrobot, Dubravka  ; Šarić, Bojana  ; Jovanov, Pavle  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2017Effects of thermal condition on anthocyanins profile, antioxidant capacity and color of blue maize mix-breadŽilić, Slađana M.  ; Simić, Marijana Z.  ; Šimurina, Olivera D.  ; Škrobot, Dubravka J.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Shelf-life of gluten-free rice-buckwheat cookiesSakač, Marijana  ; Mandić, Anamarija  ; Pestorić, Mladenka  ; Mišan, Aleksandra  ; Nedeljković, Nataša  ; Jambrec, Dubravka  ; Jovanov, Pavle  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Hedonic perceptions of functional pasta: comparison between regular and irregular consumers of functional pasta, T5-P-21Škrobot, (Jambrec) Dubravka  ; Pestorić, Mladenka  ; Stupar, Alena  ; Belović, Miona  ; Milovanović, Ivan  ; Šarić, (rođ. Beljkaš) Bojana  ; Mandić, Anamarija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Hedonic perceptions of functional pasta: comparison between regular and irregular consumers of functional pastaJambrec, Dubravka  ; Pestorić, Mladenka  ; Tomšik, Alena  ; Belović, Miona  ; Milovanović, Ivan  ; Šarić, Bojana  ; Mandić, Anamarija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Identification and quantification of phenolic compounds in whole grain buckwheat enriched pastaJambrec, Dubravka  ; Sakač, Marijana  ; Mišan, Aleksandra  ; Mandić, Anamarija  ; Pestorić, Mladenka  ; Jovanov, Pavle  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016The influence of plant protein on the properties of dough and the quality of wholemeal spelt breadŠimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Belic, Zorica; Jambrec, Dubravka  ; Krulj, Jelena  ; Kojić, Jovana  ; Pestorić, Mladenka  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016The effect of whole grain buckwheat flour storage on the content of phenolic compoundsJambrec, Dubravka  ; Mišan, Aleksandra  ; Sakač, Marijana  ; Mandić, Anamarija  ; Pestorić, Mladenka  ; Jovanov, Pavle  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Tehničko rešenje: Visokoproteinski integralni hleb od spelta pšenice SZTR 'Zlatni dukat', VeternikŠimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Bodroža- Solarov, Marija  ; Pestorić Mladenka  ; Jambrec Dubravka  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 121-140 од 230