Истраживачи



Резултати 81-100 од 230

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Pasta enriched with encapsulated carrot waste extract: microbiological, textural, and sensorial propertiesŠpirić, Nemanja; Šeregelj, Vanja  ; Škrobot, Dubravka  ; Šovljanski, Olja  ; Tomić, Ana  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Ćetković, Gordana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021High-protein bars productionSakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  ; Hadnađev, Miroslav  ; Marić, Aleksandar  ; Škrobot, Dubravka  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Milićević, Nataša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Artificial neural network model in predicting the quality of fresh tomato genotypesPestorić, Mladenka  ; Mastilović, Jasna  ; Kevrešan, Žarko  ; Pezo, Lato  ; Belović, Miona  ; Glogovac, Svetlana  ; Škrobot, Dubravka  ; Ilić, Nebojša  ; Takač, Adam  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2021Quality characteristics of pasta enriched with non-conventional floursTomić, Jelena M.  ; Škrobot, Dubravka J.  ; Mandić, Anamarija I.  ; Pestorić, Mladenka V.  ; Hadnađev, Miroslav S.  ; Dapčević Hadnađev, Tamara R.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021The application of triticale flour for the production of cookiesBelović, Miona  ; Torbica, Aleksandra  ; Škrobot, Dubravka  ; Tomić, Jelena  ; Čabarkapa, Ivana  ; Živančev, Dragan  ; Štatkić, Slaviša; Aćin, Vladimir  ; Kukurová, Kristína; Ciesarová, ZuzanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Quality characteristics of pasta enriched with nonconventional floursTomić Jelena  ; Jambrec Dubravka  ; Mandić Anamarija  ; Pestorić Mladenka  ; Hadnađev Miroslav  ; Dapčević Tamara  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Sensory analysis as a useful tool in defining the specificity of Acacia honey from SerbiaŠkrobot, Dubravka  ; Pestorić, Mladenka  ; Tomić, Jelena M.  ; Maravić, Nikola  ; Rašić, Slađan; Novaković, Aleksandra  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Fundamental rheological properties of spontaneously-fermented ancient wheat sourdoughsMiroslav Hadnađev  ; Tomić, Jelena M.  ; Škrobot, Dubravka J.  ; Dapčević Hadnađev, Tamara R.  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Book of abstracts of ISEKI Food Association E-Conference: Food Quality and Texture in Sustainable Producton and Healthy ConsumptonDapčević Hadnađev, Tamara R.  ; Škrobot, Dubravka J.  ; Tomić, Jelena M.  ; Hadnađev, Miroslav S.  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Physico-chemical properties of low-fat cookies containing wheat and oat bran gels as fat replacersMilićević, Nataša  ; Sakač, Marijana  ; Hadnađev, Miroslav  ; Škrobot, Dubravka  ; Šarić, Bojana  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Jovanov, Pavle  ; Pezo, Lato  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020GoNAUT –bezglutenski kreker sa dodatkom biljnih proteinaŠkrobot, Dubravka  ; Tomić, Jelena  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Jovanov, Pavle  ; Šarić, Ljubiša  ; Mandić, Anamarija  ; Pestorić, Mladenka  Техничко решење
84documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (30.07.2020.)
M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу
2020Sensory profiles and consumer preferences of Serbian honeys of different botanical originŠkrobot, Dubravka  ; Tomić, Jelena  ; Pestorić, Mladenka  ; Delić, Jovana  ; Marić, Aleksandar  ; Rašić, Slađan; Mandra, MuamerКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Primena senzorske analize i instrumentalnih merenja u određivanju boje medaŠkrobot, Dubravka  ; Pestorić, Mladenka  ; Mandra Muamer; Rašić Slađan; Tomić, Jelena  ; Bajić, Aleksandra  ; Ubiparip Samek, Dragana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Mogućnost predviđanja terapeutskih svojstava meda – Moć medaJovanov, Pavle T.  ; Marić, Aleksandar Z.  ; Sakač, Marijana B.  ; Novaković, Aleksandra R.  ; Lato Pezo  ; Hadnađev, Miroslav S.  ; Škrobot, Dubravka J.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020The potential of Psyllium husk in re-shaping dough rheology of wholegrain spelt wheat flourDapčević-Hadnađev, Tamara  ; Škrobot, Dubravka  ; Tomić, Jelena  ; Hadnađev, Miroslav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020GoChia – Bezglutenski keks sa smanjenim sadržajem masti i dodatkom gela od čija semenkiŠkrobot, Dubravka  ; Kos, Jovana  ; Tomić, Jelena  ; Hadnađev, Miroslav  ; Šarić, Bojana  ; Novaković, Aleksandra  ; Mandić, Anamarija  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Flash profile as a rapid descriptive analysis in sensory characterization of traditional dry fermented sausagesŠkrobot, Dubravka  ; Tomić, Jelena  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Novaković, Aleksandra  ; Hadnađev, Miroslav  ; Delić, Jovana  ; Mandra, MuamerНаучни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2020Understanding attitudes of local consumers towards sourdough bread consumptionJambrec Dubravka  ; Tomić Jelena  ; Dapčević Hadnađev Tamara  ; Hadnađev Miroslav  ; Delić Jovana  ; Pestorić Mladenka  ; Mandić Anamarija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020The potental of Psyllium husk in re-shaping dough rheology of wholegrain spelt wheat flourDapčević Tamara  ; Jambrec Dubravka  ; Tomić Jelena  ; Hadnađev Miroslav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Chemical, rheological and sensory characteristics of sweet spreads made from by-products of soya bean and maizeŽilić, Slađana  ; Simić, Marijana  ; Belović, Miona  ; Škrobot (Jambrec), Dubravka  ; Srdić, Jelena  ; Perić, Vesna  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Резултати 81-100 од 230