Истраживачи
Škrobot, Dubravka
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Pasta enriched with encapsulated carrot waste extract: microbiological, textural, and sensorial properties | Špirić, Nemanja; Šeregelj, Vanja ; Škrobot, Dubravka ; Šovljanski, Olja ; Tomić, Ana ; Čanadanović-Brunet, Jasna ; Ćetković, Gordana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | High-protein bars production | Sakač, Marijana ; Jovanov, Pavle ; Hadnađev, Miroslav ; Marić, Aleksandar ; Škrobot, Dubravka ; Dapčević Hadnađev, Tamara ; Milićević, Nataša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Artificial neural network model in predicting the quality of fresh tomato genotypes | Pestorić, Mladenka ; Mastilović, Jasna ; Kevrešan, Žarko ; Pezo, Lato ; Belović, Miona ; Glogovac, Svetlana ; Škrobot, Dubravka ; Ilić, Nebojša ; Takač, Adam | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Quality characteristics of pasta enriched with non-conventional flours | Tomić, Jelena M. ; Škrobot, Dubravka J. ; Mandić, Anamarija I. ; Pestorić, Mladenka V. ; Hadnađev, Miroslav S. ; Dapčević Hadnađev, Tamara R. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The application of triticale flour for the production of cookies | Belović, Miona ; Torbica, Aleksandra ; Škrobot, Dubravka ; Tomić, Jelena ; Čabarkapa, Ivana ; Živančev, Dragan ; Štatkić, Slaviša; Aćin, Vladimir ; Kukurová, Kristína; Ciesarová, Zuzana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Quality characteristics of pasta enriched with nonconventional flours | Tomić Jelena ; Jambrec Dubravka ; Mandić Anamarija ; Pestorić Mladenka ; Hadnađev Miroslav ; Dapčević Tamara | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Sensory analysis as a useful tool in defining the specificity of Acacia honey from Serbia | Škrobot, Dubravka ; Pestorić, Mladenka ; Tomić, Jelena M. ; Maravić, Nikola ; Rašić, Slađan; Novaković, Aleksandra | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Fundamental rheological properties of spontaneously-fermented ancient wheat sourdoughs | Miroslav Hadnađev ; Tomić, Jelena M. ; Škrobot, Dubravka J. ; Dapčević Hadnađev, Tamara R. | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Book of abstracts of ISEKI Food Association E-Conference: Food Quality and Texture in Sustainable Producton and Healthy Consumpton | Dapčević Hadnađev, Tamara R. ; Škrobot, Dubravka J. ; Tomić, Jelena M. ; Hadnađev, Miroslav S. | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Physico-chemical properties of low-fat cookies containing wheat and oat bran gels as fat replacers | Milićević, Nataša ; Sakač, Marijana ; Hadnađev, Miroslav ; Škrobot, Dubravka ; Šarić, Bojana ; Dapčević Hadnađev, Tamara ; Jovanov, Pavle ; Pezo, Lato | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | GoNAUT –bezglutenski kreker sa dodatkom biljnih proteina | Škrobot, Dubravka ; Tomić, Jelena ; Dapčević Hadnađev, Tamara ; Jovanov, Pavle ; Šarić, Ljubiša ; Mandić, Anamarija ; Pestorić, Mladenka | Техничко решење | 84MNO za biotehnologiju i poljoprivredu (30.07.2020.) M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу |
2020 | Sensory profiles and consumer preferences of Serbian honeys of different botanical origin | Škrobot, Dubravka ; Tomić, Jelena ; Pestorić, Mladenka ; Delić, Jovana ; Marić, Aleksandar ; Rašić, Slađan; Mandra, Muamer | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Primena senzorske analize i instrumentalnih merenja u određivanju boje meda | Škrobot, Dubravka ; Pestorić, Mladenka ; Mandra Muamer; Rašić Slađan; Tomić, Jelena ; Bajić, Aleksandra ; Ubiparip Samek, Dragana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Mogućnost predviđanja terapeutskih svojstava meda – Moć meda | Jovanov, Pavle T. ; Marić, Aleksandar Z. ; Sakač, Marijana B. ; Novaković, Aleksandra R. ; Lato Pezo ; Hadnađev, Miroslav S. ; Škrobot, Dubravka J. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | The potential of Psyllium husk in re-shaping dough rheology of wholegrain spelt wheat flour | Dapčević-Hadnađev, Tamara ; Škrobot, Dubravka ; Tomić, Jelena ; Hadnađev, Miroslav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | GoChia – Bezglutenski keks sa smanjenim sadržajem masti i dodatkom gela od čija semenki | Škrobot, Dubravka ; Kos, Jovana ; Tomić, Jelena ; Hadnađev, Miroslav ; Šarić, Bojana ; Novaković, Aleksandra ; Mandić, Anamarija | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Flash profile as a rapid descriptive analysis in sensory characterization of traditional dry fermented sausages | Škrobot, Dubravka ; Tomić, Jelena ; Dapčević Hadnađev, Tamara ; Novaković, Aleksandra ; Hadnađev, Miroslav ; Delić, Jovana ; Mandra, Muamer | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Understanding attitudes of local consumers towards sourdough bread consumption | Jambrec Dubravka ; Tomić Jelena ; Dapčević Hadnađev Tamara ; Hadnađev Miroslav ; Delić Jovana ; Pestorić Mladenka ; Mandić Anamarija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | The potental of Psyllium husk in re-shaping dough rheology of wholegrain spelt wheat flour | Dapčević Tamara ; Jambrec Dubravka ; Tomić Jelena ; Hadnađev Miroslav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Chemical, rheological and sensory characteristics of sweet spreads made from by-products of soya bean and maize | Žilić, Slađana ; Simić, Marijana ; Belović, Miona ; Škrobot (Jambrec), Dubravka ; Srdić, Jelena ; Perić, Vesna | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |