Истраживачи



Резултати 101-120 од 230

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2020Potential application of triticale cultivar 'Odisej' for the production of cookiesBelović, Miona  ; Torbica, Aleksandra  ; Škrobot, Dubravka  ; Tomić, Jelena  ; Čabarkapa, Ivana  ; Živančev, Dragan  ; Štatkić, Slaviša; Aćin, Vladimir  ; Kukurová, Kristína; Ciesarová, ZuzanaНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2020Sensory and instrumental analysis in new products development of local foods: traditional vs novel goat cheesesŠkrobot, Dubravka J.  ; Tomić, Jelena M.  ; Bajić, Aleksandra R.  ; Ubiparip Samek, Dragana N.  ; Stupar, Alena M.  ; Delić, Jovana D.  ; Ikonić, Predrag M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Relating sensory and physicochemical data of commercial spaghettiPestorić, Mladenka  ; Pezo, Lato  ; Škrobot, Dubravka  ; Kovač, Renata  ; Ubiparip Samek, Dragana  ; Bajić, Aleksandra  ; Mastilović, Jasna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Quality analysis of honey from Autonomous Province of VojvodinaŠkrobot, Dubravka J.  ; Jovanov Pavle  ; Marić, Aleksandar Z.  ; Sakač Marijana  ; Novaković Aleksandra; Mandić, Anamarija I.  ; Bajić, Aleksandra R.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Betaine content in buckwheat enriched wholegrain wheat pastaPerović, Jelena  ; Kojić, Jovana  ; Škrobot, Dubravka  ; Krulj, Jelena  ; Peić Tukuljac, Lidija  ; Ilic, Nebojsa  ; Bodroža-Solarov, Marija  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2019Analiza kvaliteta meda sa područja Autonomne Pokrajine Vojvodine/ Quality analysis of honey from Autonomous Province of VojvodinaŠkrobot, (Jambrec) Dubravka  ; Jovanov, Pavle  ; Marić, Aleksandar  ; Sakač, Marijana  ; Novaković, Aleksandra  ; Mandić, Anamarija  ; Bajić, (Jakšić) Aleksandra  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Proline as a marker of honey botanical originJovanov, Pavle  ; Sakač, Marijana  ; Mandić, Anamarija  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Škrobot, Dubravka  ; Tomičić, Zorica  ; Marić, Aleksandar  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Honey quality competitions: Development of a total sensory quality scoring systemŠkrobot, Dubravka  ; Pestorić, Mladenka  ; Tomić Jelena  ; Bajić, Aleksandra  ; Ubiparip Samek, Dragana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Novel rapid sensory profiling method as a tool for differentiation between traditional and commercial dry fermented sausagesŠkrobot, Dubravka J.  ; Tomić, Jelena M.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Stupar, Alena M.  ; Dapčević Hadnađev, Tamara R.  ; Hadnađev, Miroslav S.  ; Delić, Jovana D.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Buckwheat, quinoa and amaranth: good alternatives to nutritious foodŠkrobot, Dubravka J.  ; Milovanović Ivan  ; Jovanov Pavle  ; Pestorić, Mladenka V.  ; Tomić, Jelena M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Hleb bogat proteinima sa semenkama uljaricaJovanov, Pavle  ; Šimurina, Olivera  ; Aleksandra Novaković; Sakač, Marijana  ; Tatjana Peulić  ; Škrobot, Dubravka  ; Milićević, Nataša  Техничко решење
81documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (26.12.2019.)
M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу
2019Sensory and physico-chemical properties of wholegrain wheat bread prepared with selected food by-productsTorbica, Aleksandra  ; Škrobot, Dubravka  ; Janić Hajnal, Elizabet  ; Belović, Miona  ; Zhang, NaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Prediction of commercial spaghetti quality based on sensory and physicochemical dataPestorić, Mladenka  ; Mastilović, Jasna  ; Pezo, Lato  ; Belović, Miona  ; Škrobot, Dubravka  ; Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Pojić, Milica  ; Torbica, Aleksandra  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Physicochemical Changes of the Gluten-Free Rice-Buckwheat Cookies during Storage - Artificial Neural Network ModelPestorić, Mladenka  ; Sakač, Marijana  ; Pezo, Lato  ; Škrobot, Dubravka  ; Milićević, Nataša  ; Jovanov, Pavle  ; Filipčev, Bojana  ; Mandić, Anamarija  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Textural properties of selected gluten-free pastaŠkrobot, D.  ; Šimurina, O.  ; Pestorić, M.  ; Filipčev, B.  ; Mandić, A.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Keks sa smanjenim sadržajem masnoće uz dodatak zamenjivača masti na bazi mekinjaMilićević, Nataša M.  ; Sakač, Marijana B.  ; Hadnađev, Miroslav S.  ; Dapčević Hadnađev, Tamara R.  ; Šarić, Bojana M.  ; Jovanov, Pavle T.  ; Škrobot, Dubravka J.  Техничко решење
81documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (26.12.2019.)
M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу
2019Fiber concentrates from raspberry and blueberry pomace in gluten-free cookie formulation: Effect on dough rheology and cookie baking propertiesŠarić, Bojana  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Hadnađev, Miroslav  ; Sakač, Marijana  ; Mandić, Anamarija  ; Mišan, Aleksandra  ; Škrobot, Dubravka  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Buckwheat, quinoa and amaranth: Good alternatives to nutritious foodŠkrobot, Dubravka  ; Milovanović, Ivan  ; Jovanov, Pavle  ; Pestorić, Mladenka  ; Tomić, Jelena  ; Mandić, Anamarija  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2018Combined sensory-instrumental methodology for soft white brined cheese quality evaluationBelović, M.  ; Pestorić, M.  ; Ilić, N.  ; Memiši, N.; Novaković, A.; Jevtić-Mučibabić, R.  ; Škrobot, D.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018NAMAZ OD KOČANKE KUKURUZA ŠEĆERCA I SEMENjAČE CRNE SOJE SA VISOKIM SADRŽAJEM ANTOCIJANINAŽilić, Slađana M.  ; Simić, Marijana Z.  ; Belović, Miona M.  ; Srdić, Jelena Ž.  ; Perić, Vesna A.  ; Škrobot, Dubravka J.  Техничко решење
84documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (18.04.2019.)
M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу

Резултати 101-120 од 230