еНаука - преглед
Преглед према Аутор Ikonić, Predrag
Приказ резултата 21 до 40 од 317
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2013 | Cadmium Level in Red Meat and Edible Offal (✓) | Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Cadmium Levels in Meat (✓) | Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Savatić, Snežana ; Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Carcass and breast meat quality of broilers feed with extruded corn (✓) | Džinić, Natalija ; Okanović, Đorđe ; Jokanović, Marija ; Tasić, Tatjana; Tomović, Vladimir M. ; Ikonić, Predrag ; Filipović, Slavko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Carcass quality traits of three different pig genotypes, White Mangulica, Duroc × White Mangulica and Large White pigs, reared under intensive conditions and slaughtered at 150 kg live weight (✓) | Ivić, Maja ; Tomović, Vladimir ; Šević, R; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Predrag | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Carssas and breast meat quality of broilers feed with extruded corn (✓) | Džinić, Natalija ; Okanović, Đorđe ; Jokanović, Marija ; Peulić, Tatjana ; Tomović, Vladimir ; Ikonić, Predrag ; Filipović, Slavko | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2022 | Certification mark TAS(Q) as a distinctive sign of high quality traditional food products (✓) | Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Novaković, Aleksandra ; Lazarević, (Gubić) Jasmina ; Delić, Jovana ; Maravić, Nikola ; Marić, Aleksandar | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Changes in Biogenic Amines Content During Processing of Traditional Sausage Sjenički sudžuk (✓) | Delić, Jovana ; Ikonić, Predrag ; Jokanović, Marija ; Peulić, Tatjana ; Ćućević, Nedim; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Changes of physical characteristics of Sjenički sudžuk during production in traditional conditions (✓) | Ćućević, Nedim; Jokanović, Marija ; Ikonić, Predrag ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Tasić, Tatjana ; Tomović, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Changes of textural attributes during drying and ripening of traditional Petrovská klobása produced from hot boned and cold meat (✓) | Jokanović, Marija ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana; Ikonić, Predrag ; Tasić, Tatjana ; Tomović, Vladimir ; Savatić, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Characteristics of bighead carp (Aristichtus nobilis) by-products (✓) | Okanović, Đorđe G. ; M. Ristić; Kormanjoš, Šandor M. ; Tasić, Tatjana M. ; Ikonić, Predrag M. ; Šojić, Branislav V. ; Pelić, Miloš M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Characteristics of Grass Carp by-products (✓) | Okanović, Đorđe G. ; Ristić, Milutin; Kormanjoš, Šandor M. ; Tasić, Tatjana M. ; Ikonić, Predrag M. ; Šojić, Branislav V. ; Pelić, Miloš M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Chemical characteristics of cattle slaughtering by-products for technical processing (✓) | Okanović, Đorđe ; Ristić, Milutin ; Popović, M.; Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Gubić, Jasmina | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2010 | Color changes of traditional fermented dry sausage (Petrovská klobása) during smoking and drying under controlled conditional (✓) | Petrović Ljiljana; Škaljac, Snežana ; Džinić, Natalija ; Ikonić, Predrag ; Tomović, Vladimir ; Tasić, Tatjana ; Šojić, Branislav ; Jokanović, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Color Characteristics and Content of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons of Traditional Dry Fermented Sausages Throughout Processing in Controlled Conditions (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Ivić, Maja ; Vranešević, Jelena ; Kartalović, Brankica | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | COLOR CHARACTERISTICS OF TRADITIONALLY PROCESSED RED PAPRIKA POWDERS AND DRY-FERMENTED SAUSAGES (✓) | Popović, Milica; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Lazarević, Jasmina ; Delić, Jovana ; Županjac, Miloš ; Novaković, Aleksandra | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Colour and marbling of M. semimembranosus and M. longissimus thoracis et lumborum from five purebred pigs produced in Vojvodina (✓) | Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav ; Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Živković, Dušan ; Stajić, Slaviša ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Colour and sensory characteristics of traditional dry fermented sausage (Petrovská klobása) as affected by the starter culture (✓) | Ivić, Maja Đ. ; Džinić, Natalija R. ; Škaljac, Snežana B. ; Jokanović, Marija R. ; Tomović, Vladimir M. ; Šojić, Branislav V. ; Tasić, Tatjana M. ; Ikonić, Predrag M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Colour changes of Petrovská klobása during drying and ripening in traditional production (✓) | Savatić, Snežana ; Petrović, Ljiljana ; Jokanović, Marija ; Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Tomović, Vladimir ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Colour characteristics of vacuum packed fermented sausage during storage (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Comparison of different tests for texture characteristics asessment of dry fermented sausages (✓) | Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Bojana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |