еНаука - преглед
Преглед према Аутор Jovanović, Snežana
Приказ резултата 1 до 20 од 102
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Application of ultrasound treatment for goat milk fermentation in the production of set-type yoghurt | Jovanović, Snežana T. ; Vučić, Tanja R. ; Dragana Duvnjak | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2000 | White cheeses in the brine from goat's milk | Dozet, Natalija; Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2001 | Biochemical changes during cheeses ripening | Jovanović, Snežana ; Maćej, Ognjen; Denin-Djurdjević, Jelena D. | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2001 | Characteristics of Camembert-type cheese ripening produced from milk in which complex between casein and whey protein is formed | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana ; Denin, Jelena D. | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Characteristics of low fat yogurt | Jovanović, Snežana T. ; Vučić, Tanja R. ; Marija Jeftić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Karakteristike belih sireva u salamuri proizvedenih od kozjeg mleka tretiranog različitim termičkim tretmanima | Miloradović, Zorana N. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2005 | Chemical and sensory characteristics of Svrljig white cheese | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana ; Barać, Miroljub ; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2002 | Co-precipitates | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Comparation of swelling process of polyacrilic acid hydrogel in distilled water and milk protein solutions | Barać, Miroljub ; Jovanović, Snežana ; Ognjen Maćej; Pešić, Mirjana ; Kostić Aleksandar | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2000 | Complex formation between casein and whey protein in heat treated milk | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Definisanje tehnoloških parametara prozvodnje light sladoleda za dijabetičara | Tomić, Tatjana H.; Jovanović, Snežana ; Maćej, Ognjen | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Defining of the technological parameters in the production of probiotic ice cream | Tomić, Tatjana H.; Jovanović, Snežana ; Maćej, Ognjen | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Development of a new goat milk cheese type with white moulds | Jovanović, Snežana ; Ognjen Maćej; Miloradović, Zorana ; Vučić, Tanja ; Zdravković Igor; Marinković S. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Differences in physico-chemical composition and textural properties of caprine white brined cheese made from frozen milk and coagulum | Kljajević Nemanja ; Miloradović, Zorana ; Vučić, Tanja ; Ognjen Maćej; Jovanović, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Titrable acidity and mineral matter dynamics during ripening of semi-hard cheese based on milk protein coaggregates | Jovanović, Snežana ; Maćej, Ognjen; Barać, Miroljub ; Vučić, Tanja | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Distribution of milk components during the production of semihard cheeses based on coaggregates | Jovanović, Snežana ; Maćej, Ognjen; Barać, Miroljub ; Vučić, Tanja | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Distribution of milk components into blue-veined cheeses of gorgonzola type | Seratlić, Sanja V.; Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana ; Barać, Miroljub | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Uticaj dodatih koncentrata proteina mleka i ultrazvučnog tretmana na karakteristike čvrstog jogurta od kozijeg mleka | Vučić, Tanja R. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2000 | Effect of different coagulation agents and added water on milk serum refraction index | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana ; Denin, Jelena D.; Vukićević, Danijela M. | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effect of ultrasonic treatment on some properties of set-style yogurt made from gaoat milk | Vučić, Tanja ; Jovanović, Snežana ; Ralević, Nebojša ; Zdravković Igor; Miloradović, Zorana ; Šobajić, Slađana ; Đuričić, Ivana ; Ognjen Maćej | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |