еНаука - преглед
Преглед према Аутор Kanurić, Katarina
Приказ резултата 1 до 20 од 148
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | 3D-QSAR analysis of milk dipeptides with ACE inhibitory activity | Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Johnson, Mark | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Antimicrobial potential of kombucha fresh cheese with the addition of sage (Salvia officinalis L.) and its preparations | Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Pavlić, Branimir ; Iličić, Mirela ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Kanurić, Katarina ; Bjekić, Maja; Zeković, Zoran | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Antioxidant potential of fermented dairy products during storage | Hrnjez, Dajana ; Vaštag, Žužana; Milanović, Spasenija ; Vukić, Vladimir ; Iličić, Mirela ; Kanurić-Duraković, Katarina ; Popović, Ljiljana M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Antioxidative capacity of fresh kombucha cheese fortified with sage herbal dust and its preparations | Vukić, Dajana ; Pavlić, Branimir ; Vukić, Vladimir ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Bjekić, Maja; Zeković, Zoran | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Application of Common Packaging Materials in the probiotic Fresh Cheese Production | Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela ; Carić, Marijana ; Lazić, Vera ; Lončar, Eva ; Malbaša, Radomir ; Kanurić-Duraković, Katarina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Application of common packaging materials in the probiotic fresh cheese production | Ilicic, Mirela D ; Milanovic, Spasenija D; Caric, Marijana D ; Lazic, Vera L; Loncar, Eva S; Malbasa, Radomir V ; Kanuric, Katarina G ; Hromis, Nevena M | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Application of kombucha in fermented milk products – nutritive aspect | Iličić, Mirela ; Milanović, Spasenija ; Kanurić-Duraković, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Hrnjez, Dajana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Assessment of nutritional quality of cheeses and cheese analogues on the market of the Republic of Serbia | Đurović, Ana ; Kravić, Snežana ; Stojanović, Zorica ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Dajana ; Vukić, Vladimir ; Degenek, Jovana ; Ćurić, Katarina | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Bioinformatics and molecular modelling in food technology | Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Degenek, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Building of 3D Structure Model and Annotation of Bifidobacterial Beta-galactosidase | Vukić, Vladimir ; Hrnjez, Dajana ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela ; Kanurić-Duraković, Katarina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Characterization and sensory evaluation of multivitamin beverage made of hydrolysed milk permeate | Ilić-Udovičić, Dragana; Spasenija, Milanović ; Iličić, Mirela ; Mandić, Anamarija ; Vukić, Dajana ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Chemical composition, antioxidant potential and textural characteristics of fresh cheese samples produced with addition of sage | Iličić, Mirela ; Bjekić, Maja; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Kanurić, Katarina ; Pavlić, Branimir ; Zeković, Zoran ; Degenek, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | CoMFA analysis of ace-inhibitory milk dipeptides,CoMFA analysis of ace-inhibitory milk dipeptides | Vukić, Vladimir ; Hrnjez, Dajana ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela ; Kanurić-Duraković, Katarina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Comparative Molecular Modeling and Docking Analysis of β-galactosidase Enzymes from Commercially Important Starter Cultures Used in the Dairy Industry | Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Petri, Edward | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Comparison characteristics of fresh cheese made with kombucha inoculum and traditional starter | Iličić, Mirela ; Bjekić, Maja; Milanović, Spasenija ; Vukić, Vladimir ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Dajana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Comparison of physico-chemical characteristics and content of lipid oxidation products in cheese analogues based on palm and coconut oil | Iličić, Mirela ; Degenek, Jovana ; Romanić, Ranko ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Comparison of the nutritional quality and the fat globule size after six months of lactation of donkey and human milk | Lazarević, Jasmina ; Iličić, Mirela ; Peulić, Tatjana ; Dragojlović, Danka ; Kanurić, Katarina ; Popović, Ljiljana ; Lončarević, Ivana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2017 | Content of sugar, organic acids and ethanol in fermented milk beverages obtained with different types of kombucha inoculum | Iličić, Mirela ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Popović, Svetlana ; Vukić, Dajana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2011 | Correlation of physico-chemical properties of kombucha fermented dairy products | Kanurić, Katarina ; Milanović, Maja ; Ranogajec, Marjan ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela ; Hrnjez, Dajana ; Vukić, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Correlation of the microstructure with viscosity and textural properties during milk fermentation by kombucha inoculum | Vukić, Vladimir ; Kanurić, Katarina ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela ; Hrnjez, Dajana ; Ranogajec, Marjan | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |