еНаука - преглед

Преглед према Аутор Kanurić, Katarina

Приказ резултата 1 до 20 од 148  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
20203D-QSAR analysis of milk dipeptides with ACE inhibitory activityVukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Johnson, MarkКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Antimicrobial potential of kombucha fresh cheese with the addition of sage (Salvia officinalis L.) and its preparationsVukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Pavlić, Branimir  ; Iličić, Mirela  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Kanurić, Katarina  ; Bjekić, Maja; Zeković, Zoran  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2014Antioxidant potential of fermented dairy products during storageHrnjez, Dajana  ; Vaštag, Žužana; Milanović, Spasenija ; Vukić, Vladimir  ; Iličić, Mirela  ; Kanurić-Duraković, Katarina  ; Popović, Ljiljana M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Antioxidative capacity of fresh kombucha cheese fortified with sage herbal dust and its preparationsVukić, Dajana  ; Pavlić, Branimir  ; Vukić, Vladimir  ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Bjekić, Maja; Zeković, Zoran  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2014Application of Common Packaging Materials in the probiotic Fresh Cheese ProductionMilanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Carić, Marijana  ; Lazić, Vera ; Lončar, Eva ; Malbaša, Radomir  ; Kanurić-Duraković, Katarina  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Application of common packaging materials in the probiotic fresh cheese productionIlicic, Mirela D  ; Milanovic, Spasenija D; Caric, Marijana D  ; Lazic, Vera L; Loncar, Eva S; Malbasa, Radomir V  ; Kanuric, Katarina G  ; Hromis, Nevena M  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2016Application of kombucha in fermented milk products – nutritive aspectIličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Kanurić-Duraković, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Hrnjez, Dajana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Assessment of nutritional quality of cheeses and cheese analogues on the market of the Republic of SerbiaĐurović, Ana  ; Kravić, Snežana  ; Stojanović, Zorica  ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Dajana  ; Vukić, Vladimir  ; Degenek, Jovana  ; Ćurić, KatarinaНаучни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Bioinformatics and molecular modelling in food technologyVukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Degenek, Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Building of 3D Structure Model and Annotation of Bifidobacterial Beta-galactosidaseVukić, Vladimir  ; Hrnjez, Dajana  ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Kanurić-Duraković, Katarina  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Characterization and sensory evaluation of multivitamin beverage made of hydrolysed milk permeateIlić-Udovičić, Dragana; Spasenija, Milanović ; Iličić, Mirela  ; Mandić, Anamarija  ; Vukić, Dajana  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Chemical composition, antioxidant potential and textural characteristics of fresh cheese samples produced with addition of sageIličić, Mirela  ; Bjekić, Maja; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Kanurić, Katarina  ; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Degenek, Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016CoMFA analysis of ace-inhibitory milk dipeptides,CoMFA analysis of ace-inhibitory milk dipeptidesVukić, Vladimir  ; Hrnjez, Dajana  ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Kanurić-Duraković, Katarina  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Comparative Molecular Modeling and Docking Analysis of β-galactosidase Enzymes from Commercially Important Starter Cultures Used in the Dairy IndustryVukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Petri, Edward  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Comparison characteristics of fresh cheese made with kombucha inoculum and traditional starterIličić, Mirela  ; Bjekić, Maja; Milanović, Spasenija ; Vukić, Vladimir  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Dajana  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2021Comparison of physico-chemical characteristics and content of lipid oxidation products in cheese analogues based on palm and coconut oilIličić, Mirela  ; Degenek, Jovana  ; Romanić, Ranko  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Comparison of the nutritional quality and the fat globule size after six months of lactation of donkey and human milkLazarević, Jasmina  ; Iličić, Mirela  ; Peulić, Tatjana  ; Dragojlović, Danka  ; Kanurić, Katarina  ; Popović, Ljiljana  ; Lončarević, Ivana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2017Content of sugar, organic acids and ethanol in fermented milk beverages obtained with different types of kombucha inoculumIličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Popović, Svetlana  ; Vukić, Dajana  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2011Correlation of physico-chemical properties of kombucha fermented dairy productsKanurić, Katarina  ; Milanović, Maja  ; Ranogajec, Marjan  ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Hrnjez, Dajana  ; Vukić, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Correlation of the microstructure with viscosity and textural properties during milk fermentation by kombucha inoculumVukić, Vladimir  ; Kanurić, Katarina  ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Hrnjez, Dajana  ; Ranogajec, Marjan  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја