еНаука - преглед
Преглед према Аутор Nikolić, Ivana
Приказ резултата 1 до 20 од 127
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Analysis of traditional Serbian meat products Aldehydes in dry-cured pork and beef and dry-fermented sausages (✓) | Đorđevic, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Appearance and texture of gluten-free bread containing non-germinated and germinated alfalfa seeds (✓) | Đorđević, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Apple fibre and hydroxypropylmethylcellulose in gluten-free formulations: fundamental rheological approach (✓) | Đorđević, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Application of biocides in the process of sucrose extraction from sugar beet: Effect on sucrose content, number of Leuconostoc colonies and wet pulp characteristics (✓) | Šereš, Zita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Assessment of Soy Protein Acid Hydrolysate-Xanthan Gum Mixtures on the Stability, Disperse and Rheological Properties of Oil-in-Water Emulsions (✓) | Ćirin, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Bezglutenski hleb na bazi kukuruznog brašna sa prehrambenim vlaknima šećerne repe (✓) | Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2023 | Blueberry juice encapsulated on maltodextrin: The impact on the properties of white chocolate (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2017 | Bread as indicator of age-changing dietary habits among young people (✓) | Zita Šereš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Bread as the main indicator of age-changing dietary habits among young people (✓) | Šereš, Zita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Challenges related to the application of high and low trans margarine in puff pastry production (✓) | Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Chromium content in the meat of male Saanen goat kids from Vojvodina (Northern Serbia) (✓) | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Cocoa Spread with Grape Seed Oil and Encapsulated Grape Seed Extract: Impact on Physical Properties, Sensory Characteristics and Polyphenol Content (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2013 | Crystallization and rheological properties of soya milk chocolate produced in a ball mill (✓) | Pajin, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Delving into the Role of Dietary Fiber in Gluten-Free Bread Formulations: Integrating Fundamental Rheological, Technological, Sensory, and Nutritional Aspects (✓) | Đorđević, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Disperzione i reološke karakteristike emulzija ulja visoko-oleinskog tipa u vodi stabilizovanih OSA skrobom | Dokić, Ljubica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | DSC of resistant starch produced by different methods (✓) | Dokić, Ljubica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Effect of Climatic Conditions on Wheat Starch Granule Size Distribution, Gelatinization and Flour Pasting Properties (✓) | Rakita, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Effect of defatted wheat germ addition on dough empirical rheology | Fišteš, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Emulgujuća svojstva vlakana i pektina iz šećerne repe - u prehrambenim emulzijama tipa ulje u vodi (✓) | Nikolić, Ivana R. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2019 | Emulgujuća svojstva vlakana i pektina iz šećerne repe u prehrambenim emulzijama tipa ulje u vodi (✓) | Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |