еНаука - преглед

Преглед према Аутор Ivić, Maja

Приказ резултата 61 до 80 од 89 < претходно   следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2015Some quality parameters of dry fermented sausages (Čajna kobasica) (✓)Džinić, Natalija ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Okanović, Đorđe  ; Popov Raljić, Jovanka  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015SOME QUALITY PARAMETERS OF INDUSTRIAL KULEN FROM MARKET OF VOJVODINA (✓)Džinić, Natalija ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  ; Okanović, Đorđe  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Supercritical extracts of wild thyme (Thymus serpyllum L.) by-product as natural antioxidants in ground pork patties (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Bursać Kovačević, Danijela; Putnik, Predrag; Mrkonjić, Živan; Đurović, Saša  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  ;
Pavlić, Branimir  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Texture characteristics of dry fermented sausage affected by dryig process conditions (✓)Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Ivić, Maja ; Ćućević, NedimКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Texture characteristics of serbian traditional dry fermented sausage as effected by production process (✓)Jokanović, Marija R.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Šojić, Branislav V.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Ivić, Maja Đ. ; Džinić, Natalija R. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The effect of basil essential oil (Ocimum Basilicum L.) on the quality of cooked pork sausages (✓)Tomović, Vladimir M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Džinić, Natalija R. ; Ikonić, Predrag M.  ; Zeković, Zoran P.  ; Pavlić, Branimir M.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Škaljac, Snežana B.  ;
Ivić, Maja Đ. ;
Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The effect of caraway essential oil on the microbial stability and sensory properties of cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav V.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Džinić, Natalija R. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Okanović, Đorđe G.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The effect of casing type and storage on texture characteristics of Petrovská klobása sausage (✓)Jokanović, Marija R.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Peulić, Tatjana M.  ; Ivić, Maja Đ. ; Nedim ĆućevićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The effect of freezing-thawing and marination time on cooked chicken breast meat quality (✓)Ivić, Maja ; Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir M.  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2018The effect of raw meat quality and marination on precooked chicken breast meat oxidative stability (✓)Ivić, Maja Đ. ; Jokanović, Marija R.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Džinić, Natalija ; Škaljac, Snežana B.  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The effect of Satureja Montana L. essential oil on the microbial stability of fresh pork sausages (✓)Šojić, Branislav V.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. ; Tasić, Tatjana M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016THE EFFECT OF SODIUM CONTENT REDUCTION ON THE TEXTURE OF HOT DOGSOkanović, Đorđe  ; Kurćubić, Vladimir  ; Džinić, Natalija R. ; Ivić, Maja Đ. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The effect of winter savory (Satureja montana L.) extract on the quality of cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The Effects of Coriander Essential Oil on the Oxidative Stability of Cooked Pork Sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The influence of cooking methods and juniper essential oil on lipid oxidation in pork chops (✓)Ivić, Maja ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The influence of smoking in traditional conditions on content of polycyclic atomatic hydrocarbons in Petrovská klobása (✓)Škaljac, Snežana B.  ; Lj. Petrović; Jokanović, Marija R.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Ivić, Maja Đ. ; Šojić, Branislav V.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Džinić, Natalija R. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The influence of smoking on colour and content of polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausages (Petrovská klobása) (✓)Škaljac, Snežana B.  ; Petrović, Lj.; Jokanović, Marija R.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Ivić, Maja Đ. ; Tasić, Tatjana M.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Džinić, Natalija R. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The prediction of lean meat and subcutaneous fat with skin content in pork cuts on the carcass meatness and weight (✓)Tomović, Vladimir  ; Pezo, Lato  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Vujadinović, Dragan; Ivić, Maja ; Đekić, Ilija  ; Tomašević, Igor  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020Tomato pomace extract and organic peppermint essential oil as effective sodium nitrite replacement in cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Đurović, Saša  ; Zeković, Zoran  ; Belović, Miona  ; Torbica, Aleksandra  ; Jokanović, Marija  ; Urumović, Nebojša;
Vujadinović, Dragan; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  ;
Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2020Towards reproducibility of traditional fermented sausages: Texture profile analyses and modelling (✓)Jokanović, Marija  ; Ikonić, Bojana  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Peulić, Tatjana  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja ; Ivetić, Jelena  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису