Истраживачи
Vitas, Jasmina
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Incorporation of essential oils into biopolymer films based on pumpkin oil cake in order to improve their antioxidant activity (✓) | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Influence of process temperature on ethanol content in kombucha products obtained by fermentation of flotated must effluent (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Antioxidative activity of pumpkin oil cake based biopolymer films obtained by different filtration process (✓) | Hromiš, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2018 | Aktivni biopolimerni filmovi na bazi pogače suncokreta (✓) | Popović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2018 | Comparative drying of cornelian cherries: Kinetics modeling and physico-chemical properties (✓) | Tepić Horecki, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Chemical composition and biological activity of novel types of kombucha beverages with yarrow (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | ANN and RSM modelling of antioxidant characteristics of kombucha fermented milk beverages with peppermint (✓) | Vitas, Jasmina S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2017 | Variation of bioactive compounds content in fermented cabbage: influence of fermentation temperature (✓) | Drašković, Mirna; Tepić Horecki, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Chromatographic lipophilicity and pharmacokinetic behavior of some newly synthesized styryl lactonestereoisomers (✓) | Lončar, Davor; Milošević, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2016 | Antiproliferative and antioxidative effects of novel hydrazone derivatives bearing coumarin and chromene moiety (✓) | Angelova, Violina; Vassilev, Nikolay; Nikolova-Mladenova, Boryana; Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Modeling and optimization of red currants vacuum drying process by response surface methodology (RSM) (✓) | Šumić, Zdravko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2015 | Chemometric approach to texture profile analysis of kombucha fermented milk products (✓) | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | A review on kombucha tea-microbiology, composition, fermentation, beneficial effects, toxicity, and tea fungus (✓) | Jayabalan, Rasu; Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2014 | Optimisation of the antioxidant activity of kombucha fermented milk products (✓) | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | The antioxidant activity of kombucha fermented milk products with stinging nettle and winter savory (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | Direct chronopotentiometric method for ascorbic acid determination in fermented milk products (✓) | Stojanović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2013 | Antioksidativna aktivnost i sadržaj mononezasićenih masnih kiselina u fermentisanim mlečnim proizvodima dobijenim pomoću kombuhe (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2012 | Sadržaj slobodnih fenolnih kiselina i ukupnih fenola u ulju semena susama (✓) | Lončar, Eva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2012 | Physical and textural characteristics of fermented milk products obtained by kombucha inoculums with herbal teas (✓) | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | Uticaj nekih procesnih parametara na antioksidativnu aktivnost fermentisanih mlečnih proizvoda od kombuhe (✓) | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |