Истраживачи
Vitas, Jasmina
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Influence of process temperature on ethanol content in kombucha products obtained by fermentation of flotated must effluent (✓) | Vitas, Jasmina ; Vukmanović, Stefan ; Malbaša, Radomir ; Tepić Horecki, Aleksandra | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Incorporation of essential oils into biopolymer films based on pumpkin oil cake in order to improve their antioxidant activity (✓) | Bulut, Sandra ; Popović, Senka ; Hromiš, Nevena ; Šuput, Danijela ; Lazić, Vera ; Malbaša, Radomir ; Vitas, Jasmina | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Antioxidative activity of pumpkin oil cake based biopolymer films obtained by different filtration process (✓) | Hromiš, Nevena ; Popović, Senka ; Šuput, Danijela ; Bulut, Sandra ; Lazić, Vera ; Vitas, Jasmina ; Malbaša, Radomir ; Šumić, Zdravko ; Tepić Horecki, Aleksandra ; Vakula, Anita | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2018 | Chemical composition and biological activity of novel types of kombucha beverages with yarrow (✓) | Vitas, Jasmina ; Cvetanović, Aleksandra ; Mašković, Pavle ; Švarc-Gajić, Jaroslava ; Malbaša, Radomir | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Comparative drying of cornelian cherries: Kinetics modeling and physico-chemical properties (✓) | Tepić Horecki, Aleksandra ; Vakula, Anita ; Pavlić, Branimir ; Jokanović, Marija ; Malbaša, Radomir ; Vitas, Jasmina ; Jaćimović, Vučeta; Šumić, Zdravko | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | ANN and RSM modelling of antioxidant characteristics of kombucha fermented milk beverages with peppermint (✓) | Vitas, Jasmina S. ; Malbaša, Radomir V. ; Jokić, Aleksandar I. ; Lončar, Eva ; Milanović, Spasenija | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Aktivni biopolimerni filmovi na bazi pogače suncokreta (✓) | Popović, Senka ; Šuput, Danijela ; Popović, Senka Z. ; Hromiš, Nevena ; Bulut, Sandra ; Vitas, Jasmina | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2017 | Chromatographic lipophilicity and pharmacokinetic behavior of some newly synthesized styryl lactonestereoisomers (✓) | Lončar, Davor; Milošević, Nataša ; Vitas, Jasmina ; Karadžić Banjac, Milica ; Jevrić, Lidija ; Benedeković, Goran | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2017 | Variation of bioactive compounds content in fermented cabbage: influence of fermentation temperature (✓) | Drašković, Mirna; Tepić Horecki, Aleksandra ; Šumić, Zdravko ; Malbaša, Radomir ; Vitas, Jasmina ; Pavlić, Branimir ; Vakula, Anita | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | Antiproliferative and antioxidative effects of novel hydrazone derivatives bearing coumarin and chromene moiety (✓) | Angelova, Violina; Vassilev, Nikolay; Nikolova-Mladenova, Boryana; Vitas, Jasmina ; Malbaša, Radomir ; Momekov, Georgi; Đukić, Mirjana ; Saso, Luciano | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Modeling and optimization of red currants vacuum drying process by response surface methodology (RSM) (✓) | Šumić, Zdravko ; Vakula, Anita ; Tepić Horecki, Aleksandra ; Čakarević, Jelena ; Vitas, Jasmina ; Pavlić, Branimir | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2015 | Chemometric approach to texture profile analysis of kombucha fermented milk products (✓) | Malbaša, Radomir ; Jevrić, Lidija ; Lončar, Eva ; Vitas, Jasmina ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja ; Milanović, Spasenija ; Kovačević, Strahinja | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Optimisation of the antioxidant activity of kombucha fermented milk products (✓) | Malbaša, Radomir ; Vitas, Jasmina ; Lončar, Eva ; Grahovac, Jovana ; Milanović, Spasenija | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | A review on kombucha tea-microbiology, composition, fermentation, beneficial effects, toxicity, and tea fungus (✓) | Jayabalan, Rasu; Malbaša, Radomir ; Lončar, Eva ; Vitas, Jasmina ; Sathishkumar, Muthuswamy | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2013 | Antioksidativna aktivnost i sadržaj mononezasićenih masnih kiselina u fermentisanim mlečnim proizvodima dobijenim pomoću kombuhe (✓) | Vitas, Jasmina ; Malbaša, Radomir ; Lončar, Eva ; Milanović, Spasenija ; Kravić, Snežana ; Suturović, Irena | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2013 | Direct chronopotentiometric method for ascorbic acid determination in fermented milk products (✓) | Stojanović, Zorica ; Švarc-Gajić, Jaroslava ; Vitas, Jasmina ; Malbaša, Radomir ; Lončar, Eva | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2013 | The antioxidant activity of kombucha fermented milk products with stinging nettle and winter savory (✓) | Vitas, Jasmina ; Malbaša, Radomir ; Grahovac, Jovana ; Lončar, Eva | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Physical and textural characteristics of fermented milk products obtained by kombucha inoculums with herbal teas (✓) | Malbaša, Radomir ; Vitas, Jasmina ; Lončar, Eva ; Milanović, Spasenija | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | Uticaj nekih procesnih parametara na antioksidativnu aktivnost fermentisanih mlečnih proizvoda od kombuhe (✓) | Malbaša, Radomir ; Vitas, Jasmina ; Lončar, Eva ; Milanović, Spasenija | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2012 | Sadržaj slobodnih fenolnih kiselina i ukupnih fenola u ulju semena susama (✓) | Lončar, Eva ; Malbaša, Radomir ; Vitas, Jasmina | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |