Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Научни чланак

Резултати 21-40 од 51

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Serbian Traditional Goat Cheese: Physico-Chemical, Sensory, Hygienic and Safety Characteristics (✓)Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Bulut, Sandra  ; Iličić, Mirela  ; Degenek, Jovana  ; Semedo-Lemsaddek, TeresaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020Detection of enzymes produced by lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian cheese and their role in the formation of its specific flavor (✓)Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Jakovljević, Violeta  ; Čomić, Ljiljana Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2020The hydrophobicity of enterobacteria and their co-aggregation with Enterococcus faecalis isolated from Serbian cheese (✓)Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Nikodijević, Danijela  ; Čomić, Ljiljana Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020The ability to use sugars and sugar substitutes as prebiotics by Serbian autochthonous lactic acid bacteriaGrujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Čomić, Ljiljana Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2020CONTRIBUTION TO THE KNOWLEDGE ABOUT THE PRESENCE AND ROLE OF ENTEROBACTER GERGOVIAE IN SENSORY CHARACTERISTICS OF DAIRY PRODUCTSMladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Čomić, Ljiljana R Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2020Broth depending production of extracellular enzymes by enterobacteria isolated from dairy food (Serbian cheese) (✓)Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Jakovljević, Violeta  ; Čomić, Ljiljana Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2020Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant potential (✓)Čomić, Ljiljana ; Radojević, Ivana  ; Vasić, Sava ; Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020Assessment of safety aspect and probiotic potential of autochthonous Enterococcus faecium strains isolated from spontaneous fermented sausage (✓)Žugić Petrović, Tanja; Ilić, Predrag; Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Čomić, Ljiljana Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Traditionally made red wines produced from autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potentialComic Ljiljana; Radojevic Ivana; Vasic Sava; Mladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020Probiotic potential of autochthone microbiota from dry-rippened sheep ham (✓)Žugić Petrović, Tanja; Ilić, Predrag; Mladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Čomić, Ljiljana Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020Tolerance of autochthonous lactic acid bacteria to different processing conditions in vitroGrujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Čomić, Ljiljana Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2019Dry-fermented sausage as probiotic carrier foodTanja Žugic Petrović; Predrag Ilić; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Mladenović, Katarina G.  ; Dragana Stanisavljević; Čomić, Ljiljana R. Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Autochthonous lactic acid bacteria—presentation of potential probiotics application (✓)Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Nikodijević, Danijela  ; Čomić, Ljiljana Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Assessment of the antagonistic potential and ability of biofilm formation of Enterococcus spp. isolated from Serbian cheeseGrujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Žugić-Petrović, Tanja D.; Čomić, Ljiljana Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019In vitro evaluation of antimicrobial and antibiofilm activity of Oleum Hyperici: An original product from Goč Mountain (Serbia)Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Čomić, Ljiljana ; Glišović, AleksandarНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2019The simbiotic effect of temperature and sugars on the planktonic growth and biofilm formation of Klebsiella spp. isolated from traditionally made cheeseMladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Vasić, Sava ; Čomić, Ljiljana Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Quality and autochthonous microbiota of dry-cured sheep ham from western BalkansTanja Žugić Petrović; Predrag Ilić; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Vladimir Tomović; Sunčica Kocić Tanackov; Čomić, Ljiljana R. Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Escherichia coli identification and isolation from traditional cheese produced in Southeastern SerbiaMladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Žugić, Petrović Tanja; Čomić, Ljiljana Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2018In vitro evaluation of the antimicrobial potential of Streptococcus uberis isolated from a local cheese from Southeastern SerbiaGrujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Žugić-Petrović, Tanja D.; Čomić, Ljiljana Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Effect of water activity on the radial growth of fungi isolated from dry-cured sheep ham, in vitro (Serbia) (✓)Žugic-Petrović, Tanja; Stanisavljević, Dragana; Ilić, Predrag; Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Čomić, Ljiljana Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Резултати 21-40 од 51