Истраживачи
Grujović, Mirjana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | The ability to use sugars and sugar substitutes as prebiotics by Serbian autochthonous lactic acid bacteria | Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Adhesive ability of the species from genus Klebsiella and their co-aggregation ability with Enterococcus faecalis | Mladenović, Katarina G. ; Muruzović, Mirjana Ž. ; Nikodijevic Danijela | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Evaluacija antimikrobne aktivnosti kantarionovog ulja poreklom sa planine Goč (Srbija) (✓) | Muruzović, Mirjana Ž. ; Mladenović, Katarina G. ; Petrovic Nevena ; Kosanic Marijana ; Čomic Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential (✓) | Čomić, Ljiljana ; Radojevic, Ivana ; Vasić, Sava ; Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant potential (✓) | Čomić, Ljiljana ; Radojević, Ivana ; Vasić, Sava ; Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Broth depending production of extracellular enzymes by enterobacteria isolated from dairy food (Serbian cheese) (✓) | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Jakovljević, Violeta ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Assessment of safety aspect and probiotic potential of autochthonous Enterococcus faecium strains isolated from spontaneous fermented sausage (✓) | Žugić Petrović, Tanja; Ilić, Predrag; Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | New Lactobacillus strains with probiotic potential isolated from traditionally made Serbian cheese (✓) | Muruzović, Mirjana Ž. ; Mladenović, Katarina G. ; Stefanović, Olgica D. ; Radojevic Ivana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Allium ursinum sos (originalni proizvod): mikrobiološka ispravnost i antimikrobna svojstva (✓) | Mladenović, Katarina G. ; Muruzović, Mirjana Ž. ; Petrovic Nevena ; Kosanic Marijana ; Comic Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Traditionally made red wines produced from autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential | Comic Ljiljana; Radojevic Ivana; Vasic Sava; Mladenović, Katarina G. ; Muruzović, Mirjana Ž. | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Tolerance of autochthonous lactic acid bacteria to different processing conditions in vitro | Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Probiotic potential of autochthone microbiota from dry-rippened sheep ham (✓) | Žugić Petrović, Tanja; Ilić, Predrag; Mladenović, Katarina G. ; Muruzović, Mirjana Ž. ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | CONTRIBUTION TO THE KNOWLEDGE ABOUT THE PRESENCE AND ROLE OF ENTEROBACTER GERGOVIAE IN SENSORY CHARACTERISTICS OF DAIRY PRODUCTS | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Čomić, Ljiljana R | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2020 | Antimicrobial potential of Lactarius volemus, edible mushroom (✓) | Petrović, Nevena ; Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina; Kosanic Marijana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Effects of vacuum and map packaging on microbiological status and sensory properties of fresh pork | Zugic Petrovic Tanja; Mladenović, Katarina G. ; Muruzović, Mirjana Ž. ; Zugic Z; Kocic Tanackov Suncica; Tomovic Vladimir; Comic Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Detection of enzymes produced by lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian cheese and their role in the formation of its specific flavor (✓) | Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Jakovljević, Violeta ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | The hydrophobicity of enterobacteria and their co-aggregation with Enterococcus faecalis isolated from Serbian cheese (✓) | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Nikodijević, Danijela ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Antimicrobial potential of Lactarius volemus, edible musshroom (✓) | Petrović, Nevena ; Grujović, Мirjana Ž. ; Mladenović, Katarina ; Kosanić, Marijana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Microbiological safety and identification of dominant micriobiota from “duvan čvarci“ (✓) | Mirjana Grujović ; Mladenović Katarina ; Žugić Petrović Tanja | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Microbiological safety and identification of dominant microbiota from duvan čvarci | Muruzović, Mirjana Ž. ; Mladenović, Katarina G. ; Zugic Petrovic Tanja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |