Истраживачи

Филтрирано по:
Година:  [2010 TO 2019]

Резултати 21-40 од 171

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Effects of caraway and juniper essential oils on aflatoxigenic fungi growth and aflatoxins secretion in polenta (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Jakšić, Sandra  ; Mojović, Ljiljana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mladenović, Dragana  ; Pejin, Jelena  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Coriander essential oil as natural food additive improves quality and safety of cooked pork sausages with different nitrite levels (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Bojana  ; Zeković, Zoran  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Triticale as potential brewing raw material (✓)Pribić, Milana  ; Pejin, Jelena  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Radosavljević, Miloš  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The Effect of Cantharellus Cibarius Addition on Quality Characteristics of Frankfurter during Refrigerated Storage (✓)Novaković, Saša; Đekić, Ilija  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Đorđević, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco;
Tomašević, Igor  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Ginger essential oil improves microbiological quality of cooked pork sausages (✓)Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The possibility of using extruded sugar beet pulp for the production of cookies, from the aspect of microbiological profile (✓)Petrović, Jovana  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Bojanić, Nemanja  ; Pejin, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Effect of vacuum packaging on microbiological quality of cooked pork during refrigerated storage (✓)Ivić, Maja ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Škaljac, Snežana  ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Two-stage fermentation for lactic acid production on distillery stillage (✓)Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Radosavljević, Miloš  ; Pejin, Jelena  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mojović, Ljiljana  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2018Uticaj dodatka etarskog ulja korijandera na mikrobiološku stabilnost barenih kobasica (✓)Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Škaljac, Snežana  ; Džinić, Natalija Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Effect of basil and caraway essential oils on macro- and micromorphological changes of moulds isolated from fermented sausages (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Đerić, Nataša  ; Mojović, Ljiljana  ; Pejin, Jelena  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Effect of water activity on the radial growth of fungi isolated from dry-cured sheep ham, in vitro (Serbia) (✓)Žugic-Petrović, Tanja; Stanisavljević, Dragana; Ilić, Predrag; Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Čomić, Ljiljana Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2018Mycotoxin control in Republic of Serbia and European Union from the aspect of the legislation (✓)Jakšić, Sandra  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Živkov Baloš, Milica  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2018The effect of Satureja Montana L. essential oil on the microbial stability of fresh pork sausages (✓)Šojić, Branislav V.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. ; Tasić, Tatjana M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Micromalting of triticale varieties NS Paun and Odisej (✓)Pribić, Milana  ; Pejin, Jelena  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2018The effect of coriander essential oil on the oxidative stability of cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Low cost non-thermal plasma treatment of distillery wastewater for lactic acid fermentation (✓)Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mladenović, Dragana  ; Lazović, Saša  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pejin, Jelena  ; Mojović, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Sporedni proizvodi tehnologije slada i piva ko sirovina u L-(+)-mlečno-kiseloj fermentaciji (✓)Pejin, Jelena  ; Radosavljević, Miloš  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Mikrobiološka aktivnost vodenih i etanolnih ekstrakata belog luka (A. sativum L.) i emulzija sa inkapsuliranim ekstraktima (✓)Nikolovski, Branislava  ; Bajac, Jelena  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Gvozdenović-Varga, Jelica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Possibility of L-(+)-lactic acid fermentation using malting, brewing, and oil production by-products (✓)Pejin, Jelena  ; Radosavljević, Miloš  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018The effect of essential oil and extract from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the oxidative and microbiological stability of fresh pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Džinić, Natalija Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Резултати 21-40 од 171