Истраживачи
Kocić-Tanackov, Sunčica
Godina
- 90 2020 - 2026
- 169 2010 - 2019
- 19 2000 - 2009
Mp-kat.
- 120 M30/M60
- 30 M22 - Međunarodni časopis kategorije M22
- 22 M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21
- 20 M51 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M51
- 19 M20/M50
- 19 M23 - Međunarodni časopis kategorije M23
- 17 M21a - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a
- 13 M24 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M24
- 5 M21a+ - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a+
- 4 M10/M40
- sledeći >
Godina - raspon
Rezultati 1-20 od 278
Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. |
---|---|---|---|---|
2025 | Microbial Dynamics and Quality Evolution in the Spontaneous Fermentation of the Traditional Meat Product Sjenica Sheep Stelja![]() | Žugić Petrović, Tanja; Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 22M22 - Međunarodni časopis kategorije M22 |
2025 | Short-Term Microwave-Assisted Peroxide Treatment for Intensified Lignin and Sugar Recovery from Corncob![]() | Mladenović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 22M22 - Međunarodni časopis kategorije M22 |
2025 | Changes in textural parameters and microstructure of kombucha fresh cheese initiated by the addition of wild thyme![]() | Degenek, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 22M22 - Međunarodni časopis kategorije M22 |
2025 | ZnO nanoparticles enhance the efficiency of sodium hypochlorite disinfectant in reducing the adhesion of pathogenic bacteria to stainless steel surfaces![]() | Tomičić, Ružica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 21aM21a - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a |
2024 | Advancing Sustainable Nutrition: Enhancing Physical and Nutritional Qualities of Cookies with Apple Pomace Extrudates![]() | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21 |
2024 | Characteristics of traditional rolled pasta filata cheese of Vojvodina![]() | Vidaković Knežević, Suzana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2024 | Essential oils in combating antimicrobial resistance of foodborne pathogenic bacteria![]() | Vidaković Knežević, Suzana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2024 | New Composite Packaging Material from Edible Oil By-Product Coated with Paraffin Wax for Dry Apricot Slice Packing Under a Modified Atmosphere![]() | Hromiš, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21 |
2024 | The Effect of Thymus serpyllum L. and Its Preparations on Reduction of L. monocytogenes and S. aureus in Kombucha Fresh Cheese![]() | Vukić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 22M22 - Međunarodni časopis kategorije M22 |
2024 | Predictive model of foodborne pathogens growth in minced pork![]() | Vidaković Knežević, Suzana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2024 | Antibacterial and antibiofilm effect of essential oils on staphylococci isolated from cheese - application of the oil mixture in a cheese model![]() | Nikolić, Isidora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 21aM21a - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a |
2024 | Development of Functional Bread: Exploring the Nutritional, Bioactive and Microbial Potential of Carob (Ceratonia siliqua L.) Pulp Powder![]() | Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2024 | Effects of Dill (Anethum graveolens) Essential Oil and Lipid Extracts as Novel Antioxidants and Antimicrobial Agents on the Quality of Beef Burger![]() | Mujović, Milo; Šojić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2024 | Reduction of aflatoxin M1 concentration in milk by the hyssop essential oil emulsions![]() | Nikolovski, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Effectiveness of hyssop, winter savory and oregano essential oil microcapsules in lowering aflatoxin M1 concentration in milk![]() | Nikolovski, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Influence of disinfectants on adhesion of bacteria Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus and Listeria monocytogenes to stainless steel surfaces![]() | Tomičić, Ružica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | The impact of fullerenol nanoparticles on the growth of toxigenic Aspergillus flavus and aflatoxins production in vitro and in corn flour![]() | Živančev, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2024 | Using essential oils to reduce Yersinia enterocolitica in minced meat and in biofilms![]() | Vidaković Knežević, Suzana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2024 | The impact of bacterial biofilms on food safety![]() | Vidaković Knežević, Suzana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Comparison of the Bacterial Inactivation Efficiency of Water Activated by a Plasma Jet Source and a Pin-to-Pin Electrode Configuration Source![]() | Čobanović, Radovan; Maletić, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |