Истраживачи



Филтрирано по:
Година:  [2010 TO 2019]
Година:  2014

Резултати 1-20 од 41

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014Physical characteristics and proximate and mineral composition of adipose tissue from free-range reared Swallow-belly Mangulica pigs from Vojvodina (✓)Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Kevrešan, Žarko  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Škrinjar, Marija ; Lazić, Vera ; Tomović M.Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2014Proximate composition and textural properties of cooked sausages formulated from mechanically deboned chicken meat with addition of chicken offal (✓)Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Jović M.; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Effect of storage in a low oxygen gas atmosphere on colour and sensory properties of pork loins (✓)Peulić, Tatjana  ; Petrović, Ljiljana ; Ikonić, Predrag  ; Lazić, Vera ; Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  ; Šarić, Ljubiša  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2014Proximate and mineral composition of chicken giblets from Vojvodina (northern Serbia) (✓)Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Tehnološki proračuni i materijalni bilansi u tehnologiji mesa, zbirka rešenih zadataka (✓)Tomović, Vladimir  ; Tojagić, Slobodan Уџбеник
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Drying characteristics of traditional fermented sausage Petrovská klobása - the effect of different ripening conditions and use of starter culture (✓)Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Petrovic, Ljiljana; Ikonić, Bojana  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2014The effect of modified atmosphere packaging on lipid oxidative changes in traditional fermented sausage (Petrovská Klobása) (✓)Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana  ; Tomović, Vladimir  ; Škaljac, Snežana  ; Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  ; Jokanović, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Technological quality and composition of the M. semimembranosus and M. longissimus dorsi from Large White and Landrace Pigs (✓)Tomović, Vladimir  ; Žlender, Božidar; Jokanović, Marija  ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Šošo, Milena; Hromiš, Nevena  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2014The effects of lairage time and handling procedure prior to slaughter on stress and meat quality parameters in pigs (✓)Dokmanović, Marija ; Velarde, A.; Tomović, Vladimir  ; Glamočlija, Nataša  ; Marković, Radmila  ; Janjić, Jelena  ; Baltić, Milan Ž. Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2014A joined rock magnetic and colorimetric perspective on the Late Pleistocene climate of Orlovat loess site (Northern Serbia) (✓)Lukić, Tin  ; Basarin, Biljana  ; Buggle, Björn; Marković, Slobodan  ; Tomović, Vladimir  ; Popov-Raljić, Jovanka  ; Hrnjak, Ivana; Timar-Gabor, Alida; Hambach, Ulrich; Gavrilov, Milivoj Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2014Content of micro elements in the liver and kidney from five modern purebred pigs produced in Vojvodina (northern Serbia) (✓)Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Kevrešan, Žarko  ; Tomović M.; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Krkić, Nevena  ; Martinović A.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Influence of temperature and heat treatment procedure on the change of technological properties of meatGrujić R.; Vujadinivić D.; Tomović, Vladimir  ; M. VukićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Heat treatment influence on rheological properties of pork mea (✓)Grujić, Radoslav; Vujadinović, Dragan; Tomović, Vladimir M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Gas chromatographic characterization of key volatile components in sheep adipose tissue (✓)Grabež, Vladana ; Bjelanović, Milena; Tomović, Vladimir  ; Martinović, Aleksandra; Vučić, Goran; Egelandsdal, BjørgКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Formation of vasoactive amines in dry fermented sausage petrovská klobása during drying and ripening in traditional and industrial conditions (✓)Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Ljiljana Petrović; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Lipid oxidative changes in traditional dry fermented sausage Petrovská klobása during storage (✓)Šojić, Branislav  ; Petrović, Ljiljana  ; Mandić, Anamarija  ; Sedej, Ivana ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Peulić, Tatjana  ; Škaljac, Snežana  ; Ikonić, Predrag  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2014Meat quality and effect of drying conditions on color, textural and sensory attributes of Petrovská klobása (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana  ; Tomović, Vladimir  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Šojić, Branislav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Influence of sunflower lecithin on sensory properties, surface color and shelf-life of cocoa spread cream (✓)Lončarević, Ivana  ; Sakač, Marijana  ; Pajin, Biljana  ; Mandić, Anamarija  ; Mišan, Aleksandra  ; Tomović, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Cook Loss as a Function of Meat Heat Treatment and Regime (✓)Vujadinović, Dragan; Grujić, Radoslav; Tomović, Vladimir  ; Vukić, Milan; Jokanović, Marija  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2014Heat tretment influence on rheological properties of pork meat (✓)Grujić, Radoslav; Vujadinović, Dragan; Tomović, Vladimir  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 1-20 од 41