Истраживачи
Tomović, Vladimir
Тип
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Physical characteristics and proximate and mineral composition of adipose tissue from free-range reared Swallow-belly Mangulica pigs from Vojvodina (✓) | Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Kevrešan, Žarko ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav ; Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Škrinjar, Marija ; Lazić, Vera ; Tomović M. | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Proximate composition and textural properties of cooked sausages formulated from mechanically deboned chicken meat with addition of chicken offal (✓) | Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Jović M.; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effect of storage in a low oxygen gas atmosphere on colour and sensory properties of pork loins (✓) | Peulić, Tatjana ; Petrović, Ljiljana ; Ikonić, Predrag ; Lazić, Vera ; Jokanović, Marija ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir ; Šarić, Ljubiša | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Proximate and mineral composition of chicken giblets from Vojvodina (northern Serbia) (✓) | Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Tasić, Tatjana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Tehnološki proračuni i materijalni bilansi u tehnologiji mesa, zbirka rešenih zadataka (✓) | Tomović, Vladimir ; Tojagić, Slobodan | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Drying characteristics of traditional fermented sausage Petrovská klobása - the effect of different ripening conditions and use of starter culture (✓) | Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Petrovic, Ljiljana; Ikonić, Bojana ; Tomović, Vladimir ; Džinić, Natalija ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | The effect of modified atmosphere packaging on lipid oxidative changes in traditional fermented sausage (Petrovská Klobása) (✓) | Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana ; Tomović, Vladimir ; Škaljac, Snežana ; Ikonić, Predrag ; Tasić, Tatjana ; Jokanović, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Technological quality and composition of the M. semimembranosus and M. longissimus dorsi from Large White and Landrace Pigs (✓) | Tomović, Vladimir ; Žlender, Božidar; Jokanović, Marija ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Šošo, Milena; Hromiš, Nevena | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | The effects of lairage time and handling procedure prior to slaughter on stress and meat quality parameters in pigs (✓) | Dokmanović, Marija ; Velarde, A.; Tomović, Vladimir ; Glamočlija, Nataša ; Marković, Radmila ; Janjić, Jelena ; Baltić, Milan Ž. | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | A joined rock magnetic and colorimetric perspective on the Late Pleistocene climate of Orlovat loess site (Northern Serbia) (✓) | Lukić, Tin ; Basarin, Biljana ; Buggle, Björn; Marković, Slobodan ; Tomović, Vladimir ; Popov-Raljić, Jovanka ; Hrnjak, Ivana; Timar-Gabor, Alida; Hambach, Ulrich; Gavrilov, Milivoj | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Content of micro elements in the liver and kidney from five modern purebred pigs produced in Vojvodina (northern Serbia) (✓) | Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Kevrešan, Žarko ; Tomović M.; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav ; Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Krkić, Nevena ; Martinović A. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Influence of temperature and heat treatment procedure on the change of technological properties of meat | Grujić R.; Vujadinivić D.; Tomović, Vladimir ; M. Vukić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Heat treatment influence on rheological properties of pork mea (✓) | Grujić, Radoslav; Vujadinović, Dragan; Tomović, Vladimir M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Gas chromatographic characterization of key volatile components in sheep adipose tissue (✓) | Grabež, Vladana ; Bjelanović, Milena; Tomović, Vladimir ; Martinović, Aleksandra; Vučić, Goran; Egelandsdal, Bjørg | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Formation of vasoactive amines in dry fermented sausage petrovská klobása during drying and ripening in traditional and industrial conditions (✓) | Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Ljiljana Petrović; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Lipid oxidative changes in traditional dry fermented sausage Petrovská klobása during storage (✓) | Šojić, Branislav ; Petrović, Ljiljana ; Mandić, Anamarija ; Sedej, Ivana ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Peulić, Tatjana ; Škaljac, Snežana ; Ikonić, Predrag | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | Meat quality and effect of drying conditions on color, textural and sensory attributes of Petrovská klobása (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana ; Tomović, Vladimir ; Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Šojić, Branislav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Influence of sunflower lecithin on sensory properties, surface color and shelf-life of cocoa spread cream (✓) | Lončarević, Ivana ; Sakač, Marijana ; Pajin, Biljana ; Mandić, Anamarija ; Mišan, Aleksandra ; Tomović, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Cook Loss as a Function of Meat Heat Treatment and Regime (✓) | Vujadinović, Dragan; Grujić, Radoslav; Tomović, Vladimir ; Vukić, Milan; Jokanović, Marija | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | Heat tretment influence on rheological properties of pork meat (✓) | Grujić, Radoslav; Vujadinović, Dragan; Tomović, Vladimir | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |