Истраживачи
Fišteš, Aleksandar
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | Influence of grinding method and grinding intensity of corn on mill energy consumption and pellet quality | Vukmirović, Đuro ; Lević, Jovanka ; Fišteš, Aleksandar ; Čolović, Radmilo ; Brlek, Tea ; Čolović, Dušica ; Đuragić, Olivera | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | The effect of soy flour on cookie quality | Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Šereš, Zita ; Lončarević, Ivana ; Fišteš, Aleksandar ; Šubarić, Drago; Zarić, Danica | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | The influence of addition of dried tomato pomace on the physical and sensory properties of whole grain rye flour cookies | Tomić, Jelena ; Belović, Miona ; Torbica, Aleksandra ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana ; Fišteš, Aleksandar | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | The influence of fresh, no-dried brewer's spent grain on cookie quality | Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Pejin, Jelena D. ; Fišteš, Aleksandar ; Drago Šubarić; Antun Jozinović | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Investigation of the possibilities for reduction of the finest particles during the production of pelleted pig feed | Vukmirović, Đuro ; Fišteš, Aleksandar ; Čolović, Radmilo ; Rakić, Dušan ; Banjac, Vojislav | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | Pšenična klica: sporedni proizvod mlevenja pšenice – polazna sirovina za proizvodnju ulja | Fišteš, Aleksandar ; Bojanić, Nemanja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Using the breakagematrix approach for monitoring the break release in the wheat flour milling process | Bojanić, Nemanja ; Fišteš, Aleksandar ; Rakić, Dušan ; Takači, Aleksandar ; Došenović, Tatjana | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2015 | The breakage matrix approach as a tool for describing the milling process: Theory, application, possibilities and limitations | Fišteš, Aleksandar ; Rakić, Dušan ; Takači, Aleksandar ; Brdar, Mirjana | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Effect of Defatted Wheat Germ Content and Its Particle Size on the Rheological and Textural Properties of the Cookie Dough | Petrović, Jovana ; Fišteš, Aleksandar ; Rakić, Dušan ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Šubarić, Drago | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2015 | Tehnološke karakteristike margarina za laminiranje sniženog sadržaja masti | Šoronja-Simović, Dragana ; Pajin, Biljana ; Dokić, Ljubica ; Nikolić, Ivana ; Šereš, Zita ; Fišteš, Aleksandar ; Zorjan, Jana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Rheological and textural properties of cracker dough with addition of pea dietary fiber | Dokić, Ljubica ; Pajin, Biljana ; Fišteš, Aleksandar ; Šereš, Zita ; Šoronja-Simović, Dragana ; Krstonošić, Veljko | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2015 | Interaction effects of milling variables on energy consumption of stirred ball mill for chocolate refining | Fišteš, Aleksandar ; Rakić, Dušan | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | Inverse problems in flour milling | Yoneda Kiyoshi; Fišteš, Aleksandar Z. ; Rakić, Dušan ; Takači, Aleksandar A. ; Brdar, Mirjana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Defining quality of sugar beet fiber for production of bakery products | Šoronja-Simović, Dragana ; Šereš, Zita ; Maravić, Nikola ; Fišteš, Aleksandar ; Pajin, Biljana ; Laszlo, Zsuzsanna; Đorđević, Marijana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Influence of layering margarine with reduced fat content on puff pastry quality | Šoronja-Simović, Dragana ; Pajin, Biljana ; Šereš, Zita ; Dokić, Ljubica ; Nikolić, Ivana ; Fišteš, Aleksandar ; Zahorec, Jana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Primena novih membranskih tehnika u prehrambenoj industriji | Maravić, Nikola ; Šereš, Zita ; Dokić, Ljubica ; Pajin, Biljana ; Šoronja-Simović, Dragana ; Fišteš, Aleksandar ; Kukić, Dragana ; Nikolić, Ivana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Uticaj sojinog brašna i vlakna graška na kvalitet testa i keksa | Dokić, Ljubica ; Pajin, Biljana ; Fišteš, Aleksandar ; Šereš, Zita ; Šoronja-Simović, Dragana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Uticaj sojinog brašna na kvalitet čajnog peciva | Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Belić, Zorica; Fišteš, Aleksandar ; Šubarić, Drago; Zarić, Danica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Influence of different types of soybean flour on rheological and textural properties of the cookie dough | Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Šereš, Zita ; Fišteš, Aleksandar ; Šoronja-Simović, Dragana ; Šubarić, Drago | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Texture and sensory properties of crackers with pea dietary fibers | Dokić, Ljubica ; Nikolić, Ivana ; Krstonošić, Veljko ; Fišteš, Aleksandar ; Pajin, Biljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |