еНаука - преглед
Преглед према Аутор Vučić, Tanja
Приказ резултата 1 до 20 од 69
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | Antioxidant capacity of water soluble and insoluble protein fractions of white brined cheese prepared from overheated goat milk | Barać, Miroljub ; Pešić, Mirjana ; Žilić, Slađana ; Smiljanić Milenko; Vasić Milena; Vučić, Tanja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | ANTIOXIDANT POTENTIAL OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE CHEESE IN - BRINB (✓) | Barać, Miroljub B. ; Pešić, Mirjana B. ; Slađana Žilić ; Vučić, Tanja R. ; Danijel Milinčić ; Dušanka Popović; Milenko Smiljanić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Application of ultrasound treatment for goat milk fermentation in the production of set-type yoghurt | Jovanović, Snežana T. ; Vučić, Tanja R. ; Dragana Duvnjak | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Autohthonous production technology of Sjenica cheese at Sjenica-Pešter plateau region (✓) | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana; Dozet, Natalija; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja ; Savić, Željko M. | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Bioactive peptides: White cheese as a source | Barać, Miroljub ; Pešić, Mirjana ; Žilić, Slađana ; Stanojević, Slađana ; Vučić, Tanja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Bioactive peptids: white cheese as source (✓) | Stanojević, Slađana ; Miroljub Barać ; Mirjana Pešić ; Slađana Žilić ; Tanja Vučić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Characteristics of blue-veined cheese in type of Gorgonzola | Jovanović, Snežana; Maćej, Ognjen; Marinković, Stevo; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Characteristics of ice cream with lower fat content | Vučić, Tanja ; Jovanović, Snežana; Jovčić, Ana; Zdravković, Igor | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2019 | Characteristics of low fat yogurt | Jovanović, Snežana T. ; Vučić, Tanja R. ; Marija Jeftić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Cheeses with medicinal and aromatic plants, produced in Europe | Maćej, Ognjen; Seratlić, Sanja V.; Jovanović, Snežana; Radin, Dragoslava ; Vučić, Tanja ; Miloradović, Zorana | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2005 | Chemical and sensory characteristics of Svrljig white cheese | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana ; Barać, Miroljub ; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Development of a new goat milk cheese type with white moulds | Jovanović, Snežana ; Ognjen Maćej; Miloradović, Zorana ; Vučić, Tanja ; Zdravković Igor; Marinković S. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Differences in physico-chemical composition and textural properties of caprine white brined cheese made from frozen milk and coagulum | Kljajević Nemanja ; Miloradović, Zorana ; Vučić, Tanja ; Ognjen Maćej; Jovanović, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Titrable acidity and mineral matter dynamics during ripening of semi-hard cheese based on milk protein coaggregates | Jovanović, Snežana ; Maćej, Ognjen; Barać, Miroljub ; Vučić, Tanja | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Distribution of milk components during the production of semihard cheeses based on coaggregates | Jovanović, Snežana ; Maćej, Ognjen; Barać, Miroljub ; Vučić, Tanja | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Uticaj dodatih koncentrata proteina mleka i ultrazvučnog tretmana na karakteristike čvrstog jogurta od kozijeg mleka | Vučić, Tanja R. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2017 | Effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble fractions of white-brined cheeses | Barać, Miroljub B. ; Žilić, Slađana M. ; Pešić, Mirjana B. ; M. Smiljanić; M. Vasić; Vučić, Tanja R. ; Kostić, Aleksandar Ž. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effect of ultrasonic treatment on some properties of set-style yogurt made from gaoat milk | Vučić, Tanja ; Jovanović, Snežana ; Ralević, Nebojša ; Zdravković Igor; Miloradović, Zorana ; Šobajić, Slađana ; Đuričić, Ivana ; Ognjen Maćej | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Fatty acid profiles and mineral content of Serbian traditional white brined cheeses | Barać, Miroljub ; Kresojević, Mirjana; Špirović-Trifunović, Bojana ; Pešić, Mirjana ; Vučić, Tanja ; Kostić, Aleksandar ; Despotović, Saša | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | Influence of frozen storage on coagulation properties of caprine milk | Kljajević Nemanja ; Jovanović, Snežana ; Miloradović, Zorana ; Ognjen Maćej; Vučić, Tanja ; Zdravković Igor | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |