еНаука - преглед

Преглед према Аутор Vučić, Tanja

Приказ резултата 1 до 20 од 69  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2016Antioxidant capacity of water soluble and insoluble protein fractions of white brined cheese prepared from overheated goat milkBarać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Žilić, Slađana  ; Smiljanić Milenko; Vasić Milena; Vučić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018ANTIOXIDANT POTENTIAL OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE CHEESE IN - BRINB (✓)Barać, Miroljub B.  ; Pešić, Mirjana B.  ; Slađana Žilić  ; Vučić, Tanja R.  ; Danijel Milinčić  ; Dušanka Popović; Milenko SmiljanićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Application of ultrasound treatment for goat milk fermentation in the production of set-type yoghurtJovanović, Snežana T.  ; Vučić, Tanja R.  ; Dragana DuvnjakКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Autohthonous production technology of Sjenica cheese at Sjenica-Pešter plateau region (✓)Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana; Dozet, Natalija; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja  ; Savić, Željko M.  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Bioactive peptides: White cheese as a sourceBarać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Žilić, Slađana  ; Stanojević, Slađana  ; Vučić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Bioactive peptids: white cheese as source (✓)Stanojević, Slađana  ; Miroljub Barać  ; Mirjana Pešić  ; Slađana Žilić  ; Tanja Vučić  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Characteristics of blue-veined cheese in type of GorgonzolaJovanović, Snežana; Maćej, Ognjen; Marinković, Stevo; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Characteristics of ice cream with lower fat contentVučić, Tanja  ; Jovanović, Snežana; Jovčić, Ana; Zdravković, IgorНаучни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2019Characteristics of low fat yogurtJovanović, Snežana T.  ; Vučić, Tanja R.  ; Marija JeftićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Cheeses with medicinal and aromatic plants, produced in EuropeMaćej, Ognjen; Seratlić, Sanja V.; Jovanović, Snežana; Radin, Dragoslava  ; Vučić, Tanja  ; Miloradović, Zorana  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2005Chemical and sensory characteristics of Svrljig white cheeseMaćej, Ognjen; Jovanović, Snežana  ; Barać, Miroljub  ; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Development of a new goat milk cheese type with white mouldsJovanović, Snežana  ; Ognjen Maćej; Miloradović, Zorana  ; Vučić, Tanja  ; Zdravković Igor; Marinković S.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Differences in physico-chemical composition and textural properties of caprine white brined cheese made from frozen milk and coagulumKljajević Nemanja  ; Miloradović, Zorana  ; Vučić, Tanja  ; Ognjen Maćej; Jovanović, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2006Titrable acidity and mineral matter dynamics during ripening of semi-hard cheese based on milk protein coaggregatesJovanović, Snežana  ; Maćej, Ognjen; Barać, Miroljub  ; Vučić, Tanja  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2006Distribution of milk components during the production of semihard cheeses based on coaggregatesJovanović, Snežana  ; Maćej, Ognjen; Barać, Miroljub  ; Vučić, Tanja  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Uticaj dodatih koncentrata proteina mleka i ultrazvučnog tretmana na karakteristike čvrstog jogurta od kozijeg mlekaVučić, Tanja R.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2017Effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble fractions of white-brined cheesesBarać, Miroljub B.  ; Žilić, Slađana M.  ; Pešić, Mirjana B.  ; M. Smiljanić; M. Vasić; Vučić, Tanja R.  ; Kostić, Aleksandar Ž.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Effect of ultrasonic treatment on some properties of set-style yogurt made from gaoat milkVučić, Tanja  ; Jovanović, Snežana  ; Ralević, Nebojša ; Zdravković Igor; Miloradović, Zorana  ; Šobajić, Slađana  ; Đuričić, Ivana  ; Ognjen MaćejКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Fatty acid profiles and mineral content of Serbian traditional white brined cheesesBarać, Miroljub  ; Kresojević, Mirjana; Špirović-Trifunović, Bojana  ; Pešić, Mirjana  ; Vučić, Tanja  ; Kostić, Aleksandar  ; Despotović, Saša  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Influence of frozen storage on coagulation properties of caprine milkKljajević Nemanja  ; Jovanović, Snežana  ; Miloradović, Zorana  ; Ognjen Maćej; Vučić, Tanja  ; Zdravković IgorКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.