еНаука - преглед
Преглед према Аутор Krunić, Tanja
Приказ резултата 21 до 40 од 54
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Fermentative activity and viability of immobilized probiotic starter culture ABY-6 in whey based substrates (✓) | Krunić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | FTIR ANALYSIS OF PROTEIN/PEPTIDE-BASED BIOPOLYMER USED FOR PROBIOTIC ENCAPSULATION | Krunić, Tanja Ž. ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Functional, rheological and sensory properties of probiotic milk chocolate produced in a ball mill (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | How well consumers understand nutritive and health claims on food products | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Impact of carrier material on fermentative activity of encapsulated yoghurt culture in whey based substrate (✓) | Krunić, Tanja Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2024 | Impact of different concentrations of alginate in alginate-yeast hydrogel biosorbent (✓) | Krunić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Improvement of bioactivity and tehnological properties of whey protein (✓) | Krunić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Influence of added extracts of herbs (salvia lavandulifolia, salvia officinalis) and fruits (malpighia glabra) on rheological, textural, and functional (AChE-inhibitory and antioxidant activity) characteristics of dark chocolate (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Influence of added whey proteins and hydrolysates on rheological and textural characteristics of milk chocolate (✓) | Rakin, Marica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2015 | Influence of Chitosan Coating on Mechanical Stability of Biopolymer Carriers with Probiotic Starter Culture in Fermented Whey Beverages (✓) | Obradović, Nataša S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Influence of fruit juice addition on quality of fermented whey-based beverage (✓) | Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Influence of organic matter on the antibacterial activity of clove essential oil against Staphylococcus aureus (✓) | Vukašinović Sekulić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Influence of whey proteins addition on mechanical stability of biopolymer beads with immobilized probiotics | Obradović, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Influence of whey proteins addition on mechanical stability of biopolymer beads with immobilized probiotics | Obradović, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2023 | INOVATIVNI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU KAKAO KREM NAMAZA SA LEŠNIKOM UZ PRIMENU KOMBINOVANOG MLEVENJA MASE U SPREGNUTOM RADU RIFAJNER-KONČE I KUGLIČNOG MLINA (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 81 ![]() M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |
2019 | Microencapsulation of dairy starter culture in hydrogel carriers | Obradović, Nataša S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Mlečna čokolada obogaćena probioticima (✓) | Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 81 ![]() M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |
2015 | Primena bagremovog meda u proizvodnji fermentisanih napitaka na bazi surutke (✓) | Vukašinović-Sekulić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | PROBIOTICS IN FUNCTIONAL FOOD: IMPACT ON IMMUNITY AND FUTURE PERSPECTIVES | Krunić, Tanja Ž. ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Production of the functional milk chocolate with probiotic bacteria in a ball mill (✓) | Bulatović, Maja Lj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |