еНаука - преглед

Преглед према Аутор Krunić, Tanja

Приказ резултата 21 до 40 од 54 < претходно   следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014Fermentative activity and viability of immobilized probiotic starter culture ABY-6 in whey based substrates (✓)Krunić, Tanja  ; Obradović, Nataša  ; Bulatović, Maja  ; Vukašinović Sekulić, Maja  ; Mojović, Ljiljana  ; Rakin, Marica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021FTIR ANALYSIS OF PROTEIN/PEPTIDE-BASED BIOPOLYMER USED FOR PROBIOTIC ENCAPSULATIONKrunić, Tanja Ž.  ; Marica RakinПоглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Functional, rheological and sensory properties of probiotic milk chocolate produced in a ball mill (✓)Zarić, Danica  ; Bulatović, Maja  ; Rakin, Marica  ; Krunić, Tanja  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2014How well consumers understand nutritive and health claims on food productsZarić, Danica  ; Rakin, Marica  ; Stamenković-Đoković Marijana; Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Impact of carrier material on fermentative activity of encapsulated yoghurt culture in whey based substrate (✓)Krunić, Tanja Ž.  ; Obradović, Nataša S.  ; Bulatović, Maja Lj.  ; Vukašinović-Sekulić, Maja S.  ; Trifković, Kata T. ; Rakin, Marica B.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2024Impact of different concentrations of alginate in alginate-yeast hydrogel biosorbent (✓)Krunić, Tanja  ; Rakin, Marica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Improvement of bioactivity and tehnological properties of whey protein (✓)Krunić, Tanja  ; Bulatović, Maja  ; Borić, Milka; Rakin, Marica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Influence of added extracts of herbs (salvia lavandulifolia, salvia officinalis) and fruits (malpighia glabra) on rheological, textural, and functional (AChE-inhibitory and antioxidant activity) characteristics of dark chocolate (✓)Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Blaževska, ZagorkaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Influence of added whey proteins and hydrolysates on rheological and textural characteristics of milk chocolate (✓)Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Zarić, Danica  ; Krunić, Tanja  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2015Influence of Chitosan Coating on Mechanical Stability of Biopolymer Carriers with Probiotic Starter Culture in Fermented Whey Beverages (✓)Obradović, Nataša S.  ; Krunić, Tanja Ž.  ; Trifković, Kata T. ; Bulatović, Maja Lj.  ; Rakin, Marko P.  ; Rakin, Marica B.  ; Bugarski, Branko M.  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2014Influence of fruit juice addition on quality of fermented whey-based beverage (✓)Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  ; Obradović, Nataša  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Influence of organic matter on the antibacterial activity of clove essential oil against Staphylococcus aureus (✓)Vukašinović Sekulić, Maja  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Influence of whey proteins addition on mechanical stability of biopolymer beads with immobilized probioticsObradović, Nataša  ; Krunić, Tanja  ; Ivana Damnjanović; Ana Jenić; Rakin, Marica  ; Rakin, Marko P.  ; Bugarski, Branko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Influence of whey proteins addition on mechanical stability of biopolymer beads with immobilized probioticsObradović, Nataša  ; Krunić, Tanja  ; Damnjanović, Ivana D.; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Rakin, Marica  ; Rakin, Marko  ; Bugarski, Branko  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2023INOVATIVNI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU KAKAO KREM NAMAZA SA LEŠNIKOM UZ PRIMENU KOMBINOVANOG MLEVENJA MASE U SPREGNUTOM RADU RIFAJNER-KONČE I KUGLIČNOG MLINA (✓)Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Krunić, Tanja  Техничко решење
81documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (28.07.2023.)
M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу
2019Microencapsulation of dairy starter culture in hydrogel carriersObradović, Nataša S.  ; Krunić Tanja  ; Volić Mina  ; Marica Rakin; Branko BugarskiКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Mlečna čokolada obogaćena probioticima (✓)Bulatović, Maja  ; Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Krunić, Tanja  ; Blaževska, ZagorkaТехничко решење
81documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (2020)
M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу
2015Primena bagremovog meda u proizvodnji fermentisanih napitaka na bazi surutke (✓)Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021PROBIOTICS IN FUNCTIONAL FOOD: IMPACT ON IMMUNITY AND FUTURE PERSPECTIVESKrunić, Tanja Ž.  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Production of the functional milk chocolate with probiotic bacteria in a ball mill (✓)Bulatović, Maja Lj.  ; Zarić, Danica B.  ; Krunić, Tanja  ; Borić, Milka; Rakin, Marica B.  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.