еНаука - преглед
Преглед према Аутор Maćej, Ognjen
Приказ резултата 1 до 20 од 72
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2006 | Absorption of mycotoxins (aflatoxin M1 and M2) in yogurt by absorbents based on natural and modified zeolites | Adamović, Milan J.; Jovanović, Snežana; Maćej, Ognjen; Daković, Aleksandra S. ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Artisanal Vlasina Raw Goat's Milk Cheese: Evaluation and Selection of Autochthonous Lactic Acid Bacteria as Starter Cultures (✓) | Terzić-Vidojević, Amarela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2004 | Autohthonous milk products basis for specific, original milk products development in modern conditions | Dozet, Natalija; Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Autohthonous production technology of Sjenica cheese at Sjenica-Pešter plateau region (✓) | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana; Dozet, Natalija; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2000 | White cheeses in the brine from goat's milk | Dozet, Natalija; Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2001 | Biochemical changes during cheeses ripening | Jovanović, Snežana ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Characteristics of autochthonous production of Sjenica cheese at Sjenica-Pester plateau region | Jovanović, Snežana; Maćej, Ognjen; Barać, Miroljub ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Characteristics of blue-veined cheese in type of Gorgonzola | Jovanović, Snežana; Maćej, Ognjen; Marinković, Stevo; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2001 | Characteristics of Camembert-type cheese ripening produced from milk in which complex between casein and whey protein is formed | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Karakteristike belih sireva u salamuri proizvedenih od kozjeg mleka tretiranog različitim termičkim tretmanima | Miloradović, Zorana N. ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2009 | Cheeses with medicinal and aromatic plants, produced in Europe | Maćej, Ognjen; Seratlić, Sanja V.; Jovanović, Snežana; Radin, Dragoslava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2002 | Co-precipitates | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2000 | Complex formation between casein and whey protein in heat treated milk | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Uticaj dodatih koncentrata proteina mleka i ultrazvučnog tretmana na karakteristike čvrstog jogurta od kozijeg mleka | Vučić, Tanja R. ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2000 | Effect of different coagulation agents and added water on milk serum refraction index | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | The factors of enzymatic coagulation of milk | Jovanović, Snežana; Barać, Miroljub ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2001 | Physico-chemical aspects of acid coagulation of milk | Maćej, Ognjen; Denin-Djurdjević, Jelena D.; Jovanović, Snežana ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Fresh cheese production on the basis of milk-protein coaggregates | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana; Seratlić, Sanja V.; Barać, Miroljub ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Functional Properties of Pea (Pisum sativum, L.) Protein Isolates Modified with Chymosin | Barać, Miroljub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2012 | Heat induced casein-whey protein interactions at natural pH of milk: A comparison between caprine and bovine milk | Pešić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |