еНаука - преглед

Преглед према Аутор Maćej, Ognjen

Приказ резултата 1 до 20 од 72  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2006Absorption of mycotoxins (aflatoxin M1 and M2) in yogurt by absorbents based on natural and modified zeolitesAdamović, Milan J.; Jovanović, Snežana; Maćej, Ognjen; Daković, Aleksandra S.  ; Stanković, Slobodan S.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Artisanal Vlasina Raw Goat's Milk Cheese: Evaluation and Selection of Autochthonous Lactic Acid Bacteria as Starter Cultures (✓)Terzić-Vidojević, Amarela  ; Tolinacki, Maja  ; Nikolić, Milica  ; Veljović, Katarina  ; Jovanović, Snežana; Maćej, Ognjen; Topisirović, LjubišaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2004Autohthonous milk products basis for specific, original milk products development in modern conditionsDozet, Natalija; Maćej, Ognjen; Jovanović, SnežanaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Autohthonous production technology of Sjenica cheese at Sjenica-Pešter plateau region (✓)Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana; Dozet, Natalija; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja  ; Savić, Željko M.  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2000White cheeses in the brine from goat's milkDozet, Natalija; Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2001Biochemical changes during cheeses ripeningJovanović, Snežana  ; Maćej, Ognjen; Denin-Djurdjević, Jelena D.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Characteristics of autochthonous production of Sjenica cheese at Sjenica-Pester plateau regionJovanović, Snežana; Maćej, Ognjen; Barać, Miroljub  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Characteristics of blue-veined cheese in type of GorgonzolaJovanović, Snežana; Maćej, Ognjen; Marinković, Stevo; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2001Characteristics of Camembert-type cheese ripening produced from milk in which complex between casein and whey protein is formedMaćej, Ognjen; Jovanović, Snežana  ; Denin, Jelena D.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Karakteristike belih sireva u salamuri proizvedenih od kozjeg mleka tretiranog različitim termičkim tretmanimaMiloradović, Zorana N.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2009Cheeses with medicinal and aromatic plants, produced in EuropeMaćej, Ognjen; Seratlić, Sanja V.; Jovanović, Snežana; Radin, Dragoslava  ; Vučić, Tanja  ; Miloradović, Zorana  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2002Co-precipitatesMaćej, Ognjen; Jovanović, Snežana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2000Complex formation between casein and whey protein in heat treated milkMaćej, Ognjen; Jovanović, Snežana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Uticaj dodatih koncentrata proteina mleka i ultrazvučnog tretmana na karakteristike čvrstog jogurta od kozijeg mlekaVučić, Tanja R.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2000Effect of different coagulation agents and added water on milk serum refraction indexMaćej, Ognjen; Jovanović, Snežana  ; Denin, Jelena D.; Vukićević, Danijela M.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004The factors of enzymatic coagulation of milkJovanović, Snežana; Barać, Miroljub  ; Maćej, OgnjenНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2001Physico-chemical aspects of acid coagulation of milkMaćej, Ognjen; Denin-Djurdjević, Jelena D.; Jovanović, Snežana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Fresh cheese production on the basis of milk-protein coaggregatesMaćej, Ognjen; Jovanović, Snežana; Seratlić, Sanja V.; Barać, Miroljub  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Functional Properties of Pea (Pisum sativum, L.) Protein Isolates Modified with ChymosinBarać, Miroljub  ; Čabrilo, Slavica B.; Pešić, Mirjana  ; Stanojević, Sladjana  ; Pavlićević, Milica Ž.; Maćej, Ognjen; Ristić, Nikola  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2012Heat induced casein-whey protein interactions at natural pH of milk: A comparison between caprine and bovine milkPešić, Mirjana  ; Barać, Miroljub  ; Stanojević, Sladjana  ; Ristić, Nikola  ; Maćej, Ognjen; Vrvić, Miroslav M. Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису