Истраживачи
Kocić-Tanackov, Sunčica
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Enterobacteriaceae in food safety with an emphasis on raw milk and meat (✓) | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Kiš, Maja; Furmeg, Sanja; Tkalec, V. Jaki; Stefanović, Olgica ; Kocić-Tanackov, Sunčica | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | The potential of horn of plenty mushroom (Craterellus cornucopioides) (✓) | Novaković, Saša; Đekić, Ilija ; Klaus, Anita ; Vunduk, Jovana ; Đorđević, Vesna; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Lorenzo, Jose Manuel; Barba, Francisco; Tomašević, Igor | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | The application of kombucha inoculum as an innovative starter culture in fresh cheese production (✓) | Vukić, Vladimir ; Iičič, Mirela ; Vukić, Dajana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Bjekić, Maja; Kanurić, Katarina ; Degenek, Jovana ; Zeković, Zoran | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Lactobacillus curvatus from fermented sausages as new probiotic functional foods (✓) | Petrović Žugić, Tanja; Ilić, Predrag; Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | In vitro antibacterial activity of some essential oils against Salmonella Enteritidis and Salmonella Typhimurium isolated from meat (✓) | Vidaković-Knežević, Suzana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Kravić, Snežana ; Knežević, Slobodan ; Vranešević, Jelena ; Savić-Radovanović, Radoslava ; Karabasil, Nedjeljko | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Sage (Salvia officinalis L.) essential oil as a potential replacement for sodium nitrite in dry fermented sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanackov Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Jokanović, Marija ; Milidrag, Ardea; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan; Vukić, Milan | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Caraway (Carum carvi L.) essential oil improves quality of dry- fermented sausages produced with different levels of sodium nitrite (✓) | Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanaskov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Jokanović, Marija ; Đorđević, Vesna ; Parunović, Nenad ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Physico-chemical and microbiological changes during the cabbage hybrid bravo heads fermentation: Salt, temperature and starter culture influence (✓) | Drašković Berger, Mirna; Vakula, Anita ; Tepić Horecki, Aleksandra ; Peulić, Tatjana ; Jokanović, Marija ; Kocić-Tanackov, Sunčia ; Rakić, Dušan ; Pavlić, Branimir ; Blagojev, Nevena ; Rakić, Irena ; | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Serbian Traditional Goat Cheese: Physico-Chemical, Sensory, Hygienic and Safety Characteristics (✓) | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Bulut, Sandra ; Iličić, Mirela ; Degenek, Jovana ; Semedo-Lemsaddek, Teresa | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Antibacterial activity of biopolymer composite materials obtained from pumpkin oil cake and winter savory or basil essential oil against various pathogenic bacteria (✓) | Bulut, Sandra ; Popović, Senka ; Hromiš, Nevena ; Šuput, Danijela ; Lazić, Vera ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Dimić, Gordana ; Kravić, Snežana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Reduction of sterigmatocystin biosynthesis and growth of food-borne fungi by lactic acid (✓) | Stanojević-Nikolić, Slobodanka ; Dimić, Gordana ; Mojović, Ljiljana ; Pejin, Jelena ; Radosavljević, Miloš ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mladenović, Dragana ; Kocić-Tanackov, Sunčica | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Assessment of safety aspect and probiotic potential of autochthonous Enterococcus faecium strains isolated from spontaneous fermented sausage (✓) | Žugić Petrović, Tanja; Ilić, Predrag; Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Influence of different chemical agents and storage conditions on the microbiological content of industrial hemp (Cannabis sativa L.) seeds (✓) | Đerić, Nataša ; Todorić, Olja ; Rošul, Milana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Sikora, Vladimir ; Kiprovski, Biljana ; Mandić, Anamarija | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Probiotic potential of autochthone microbiota from dry-rippened sheep ham (✓) | Žugić Petrović, Tanja; Ilić, Predrag; Mladenović, Katarina G. ; Muruzović, Mirjana Ž. ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Effect of lactic acid fermentation on the quality of brewer's spent grain as ruminant feed (✓) | Mladenović, Dragana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Pejin, Jelena ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Radosavljević, Milica ; Milašinović-Šeremešić, Marija ; Mojović, Ljiljana | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2020 | Antioxidant activity of mushrooms in vitro and in frankfurters (✓) | Novaković, Saša; Đekic, Ilija ; Klaus, Anita ; Vunduk, Jovana ; Đorđević, Vesna ; Tomovic, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Tomašević, Igor | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2020 | Aflatoxigenic and ochratoxigenic moulds and their toxins in tree nuts on Serbian market (✓) | Rakić, Irena ; Dimić, Gordana ; Škrinjar, Marija ; Kocić-Tanackov, Sunčica | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | New Formulation towards Healthier Meat Products: Juniperus communis L. Essential Oil as Alternative for Sodium Nitrite in Dry Fermented Sausages (✓) | Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Jokanović, Marija ; Đorđević, Vesna ; Parunović, Nenad ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Brewing and malting technology by-products as raw materials in L-(+)-lactic acid fermentation (✓) | Radosavljević, Miloš ; Pejin, Jelena ; Pribić, Milana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Mladenović, Dragana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mojović, Ljiljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Supercritical extracts of wild thyme (Thymus serpyllum L.) by-product as natural antioxidants in ground pork patties (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Bursać Kovačević, Danijela; Putnik, Predrag; Mrkonjić, Živan; Đurović, Saša ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana ; | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |