Истраживачи

Резултати 101-120 од 384

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Changes of physical characteristics of Sjenički sudžuk during production in traditional conditions (✓)Ćućević, Nedim; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Tasić, Tatjana  ; Tomović, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Essential oil from sage herbal dust exhibits antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav V.  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag M.  ; Zeković, Zoran P.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Džinić, Natalija ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. ; Tasić, Tatjana M.  ;
Jokanović, Marija R.  ;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Influence of drying in industrial conditions on the color characteristic of dry fermented sausages (✓)Škaljac, Snežana B.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Ivić, Maja Đ. ; Šojić, Branislav V.  ; Džinić, Natalija ; Petrović, LjiljanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The effect of raw meat quality and marination on precooked chicken breast meat oxidative stability (✓)Ivić, Maja Đ. ; Jokanović, Marija R.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Džinić, Natalija ; Škaljac, Snežana B.  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Influence of vacuum packaging on sensory and lipid stability of precooked pork chops (✓)Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Vladimir  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Džinić, Natalija Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausages smoked in industrial conditions (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The effect of coriander essential oil on the oxidative stability of cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The Effects of Coriander Essential Oil on the Oxidative Stability of Cooked Pork Sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Influence of smoking in traditional and industrial conditions on colour and content of polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausage Petrovská klobása (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Ivić, Maja ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Petrović, LjiljanaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Transformation of quality aspects throughout the chicken meat supply chain (✓)Đekić, Ilija  ; Skunca, Dubravka  ; Nastasijević, Ivan  ; Tomović, Vladimir  ; Tomašević, Igor  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2018Effect of vacuum packaging on microbiological quality of cooked pork during refrigerated storage (✓)Ivić, Maja ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Škaljac, Snežana  ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Antimicrobial activity of essential oils and fruits supplement in reduced nitrite salts condition (✓)Vujadinović, Dragan; Golić, Bojan; Tomović, Vladimir  ; Gojković, Vesna; Vukić, Milan; Grujić, RadoslavНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2017Antibacterial activity of essential oils against Escherichia coli, Salmonella enterica and Listeria monocytogenes (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Blagojev, Nevena  ; Suturović, Irena ; Dimić, Gordana ; Pejin, Jelena  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Savanović, Jovo; Kravić, Snežana  ; Karabasil, Neđeljko  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2017Proteolysis and texture profi le of traditional dry-fermented sausage as aff ected by primary processing method (✓)Jokanović, Marija R.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Ivić, Maja Đ. ; Petrović, Ljiljana; Džinić, Natalija R. Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Antioxidant activity of sage essential oil in cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav V.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Džinić, Natalija R. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Okanović, Đorđe G.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The effect of basil essential oil (Ocimum Basilicum L.) on the quality of cooked pork sausages (✓)Tomović, Vladimir M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Džinić, Natalija R. ; Ikonić, Predrag M.  ; Zeković, Zoran P.  ; Pavlić, Branimir M.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Škaljac, Snežana B.  ;
Ivić, Maja Đ. ;
Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Cadmium and lead in female cattle livers and kidneys from Vojvodina, northern Serbia (✓)Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Mila; Lazović, Milana; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Tomašević, Igor  ; Martinović, AleksandraНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2017Plants as natural antioxidants for meat productsTomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Antioxidant activity of Juniperus communis L. essential oil in cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Džinić, Natalija ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Popović, Ljiljana  ; Peulić, Tatjana  ; Savanović, Jovo; Živković Šojić, NatašaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2017Some parameters of nutritional quality of meat obtained from mangalitsa and landrace pig breeds (✓)Ševic, Radoslav J.; Lukač, Dragomir R.  ; Vidivić, Vitomir S.; Puvača, Nikola M.  ; Savić, Božidar M.  ; Ljubojević, Dragana B.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Džinić, Natalija R. Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису

Резултати 101-120 од 384