Истраживачи
Tomović, Vladimir
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Changes of physical characteristics of Sjenički sudžuk during production in traditional conditions (✓) | Ćućević, Nedim; Jokanović, Marija ; Ikonić, Predrag ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Tasić, Tatjana ; Tomović, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Essential oil from sage herbal dust exhibits antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav V. ; Pavlić, Branimir ; Ikonić, Predrag M. ; Zeković, Zoran P. ; Tomović, Vladimir M. ; Džinić, Natalija ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Škaljac, Snežana B. ; Ivić, Maja Đ. ; Tasić, Tatjana M. ; | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Influence of drying in industrial conditions on the color characteristic of dry fermented sausages (✓) | Škaljac, Snežana B. ; Jokanović, Marija R. ; Tomović, Vladimir M. ; Ivić, Maja Đ. ; Šojić, Branislav V. ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The effect of raw meat quality and marination on precooked chicken breast meat oxidative stability (✓) | Ivić, Maja Đ. ; Jokanović, Marija R. ; Tomović, Vladimir M. ; Šojić, Branislav V. ; Džinić, Natalija ; Škaljac, Snežana B. ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Influence of vacuum packaging on sensory and lipid stability of precooked pork chops (✓) | Jokanović, Marija ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Tomović, Vladimir ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Džinić, Natalija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausages smoked in industrial conditions (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Ikonić, Predrag ; Tasić, Tatjana ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The effect of coriander essential oil on the oxidative stability of cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Zeković, Zoran ; Ikonić, Predrag ; Tomović, Vladimir ; Džinić, Natalija ; Kocić Tanackov, Sunčica ; Jokanović, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The Effects of Coriander Essential Oil on the Oxidative Stability of Cooked Pork Sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Ikonić, Predrag ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Influence of smoking in traditional and industrial conditions on colour and content of polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausage Petrovská klobása (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Ivić, Maja ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Transformation of quality aspects throughout the chicken meat supply chain (✓) | Đekić, Ilija ; Skunca, Dubravka ; Nastasijević, Ivan ; Tomović, Vladimir ; Tomašević, Igor | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Effect of vacuum packaging on microbiological quality of cooked pork during refrigerated storage (✓) | Ivić, Maja ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Kocić Tanackov, Sunčica ; Škaljac, Snežana ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Predrag | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Antimicrobial activity of essential oils and fruits supplement in reduced nitrite salts condition (✓) | Vujadinović, Dragan; Golić, Bojan; Tomović, Vladimir ; Gojković, Vesna; Vukić, Milan; Grujić, Radoslav | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Antibacterial activity of essential oils against Escherichia coli, Salmonella enterica and Listeria monocytogenes (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Blagojev, Nevena ; Suturović, Irena ; Dimić, Gordana ; Pejin, Jelena ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Savanović, Jovo; Kravić, Snežana ; Karabasil, Neđeljko | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2017 | Proteolysis and texture profi le of traditional dry-fermented sausage as aff ected by primary processing method (✓) | Jokanović, Marija R. ; Ikonić, Predrag M. ; Škaljac, Snežana B. ; Tasić, Tatjana M. ; Tomović, Vladimir M. ; Šojić, Branislav V. ; Ivić, Maja Đ. ; Petrović, Ljiljana; Džinić, Natalija R. | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Antioxidant activity of sage essential oil in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav V. ; Tomović, Vladimir M. ; Džinić, Natalija R. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Ikonić, Predrag M. ; Jokanović, Marija R. ; Tasić, Tatjana M. ; Okanović, Đorđe G. ; Škaljac, Snežana B. ; Ivić, Maja Đ. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The effect of basil essential oil (Ocimum Basilicum L.) on the quality of cooked pork sausages (✓) | Tomović, Vladimir M. ; Šojić, Branislav V. ; Džinić, Natalija R. ; Ikonić, Predrag M. ; Zeković, Zoran P. ; Pavlić, Branimir M. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Jokanović, Marija R. ; Tasić, Tatjana M. ; Škaljac, Snežana B. ; | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Cadmium and lead in female cattle livers and kidneys from Vojvodina, northern Serbia (✓) | Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Tomović, Mila; Lazović, Milana; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Tomašević, Igor ; Martinović, Aleksandra | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | Plants as natural antioxidants for meat products | Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Antioxidant activity of Juniperus communis L. essential oil in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Ikonić, Predrag ; Džinić, Natalija ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Popović, Ljiljana ; Peulić, Tatjana ; Savanović, Jovo; Živković Šojić, Nataša | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2017 | Some parameters of nutritional quality of meat obtained from mangalitsa and landrace pig breeds (✓) | Ševic, Radoslav J.; Lukač, Dragomir R. ; Vidivić, Vitomir S.; Puvača, Nikola M. ; Savić, Božidar M. ; Ljubojević, Dragana B. ; Tomović, Vladimir M. ; Džinić, Natalija R. | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |