Истраживачи



Резултати 81-100 од 142

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014Utilization of sugar beet mollasses as by-product of the sugar industry in the production of biscuits (✓)Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Grbić, Jasna ; Filipović, Vladimir  ; Cvetković, Biljana  ; Nježić, Zvonko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Mass transfer kinetics during osmotic dehydration of white cabbageand shelf life study (✓)Živković, Jasmina ; Danijela, Šuput  ; Miona, Belović  ; Rada, Jevtić Mučibabić  ; Olivera, Šimurina  ; Lato, Pezo  ; Biljana, Cvetković  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solution-mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product (✓)Cvetković, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Ćurčić, Biljana  ; Nićetin, Milica  ; Lazarević, Jasmina  ; Lević, Ljubinko ; Šimurina, Olivera  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Sensorial and microbiological quality of osmotic dehydrated cabbage (✓)Cvetković, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Gubić, Jasmina  ; Šarić, Ljubiša  ; Živković, JasminaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solutions - mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product (✓)Cvetković, Biljana  ; Jokić, Aleksandar I.  ; Lević, Ljubinko ; Kevrešan, Žarko  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013ANALYSIS OF THE IMPACT OF EDUCATIONAL LEVEL ON THE CONSUMERS PERCEPTION OF FUNCTIONAL FOOD (✓)Živković, Jasmina ; Košutić, Milenko  ; Cvetković, Biljana  ; Vukelić, Nataša  ; Filipčev, Bojana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Impact of salt concentration on organic acids content during natural cabbage fermentation (✓)Cvetković, Biljana  ; Malbaša, Radomir  ; Mandić, Anamarija  ; Mišan, Aleksandra  ; Novaković, Aleksandra  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Sensorial and microbiological quality of osmotic dehydrated cabage (✓)Cvetković, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Ćurčić, Biljana  ; Lazarević, Jasmina  ; Šarić, Ljubiša  ; Živković, Jasmina Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013MODELLING THE EFFECTS OF VITAL WHEAT GLUTEN AND WATER - CONTENT ON CRUMB TEXTURE OF BREAD WITH BEET MOLASSES USING - RESPONSE SURFACE METHODOLOGY - APPROACH (✓)Šimurina, Olivera D.  ; Filipčev, Bojana V.  ; Jevtić-Mučibabić, Rada C.  ; Grbić, Jasna ; Cvetković, Biljana R.  ; Živković, Jasmina S. ; Nježić, Zvonko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Consumers' perception of functional food in Serbia (✓)Živković, Jasmina ; Košutić, Milenko  ; Cvetković, Biljana  ; Vukelić, Nataša  ; Filipčev, Bojana  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Modified atmosphere packaging and osmotic dehydration effect on pork quality and stability (✓)Gubić, J.  ; Živković, J. ; Cvetković B.  ; Filipović V.  ; Nićetin M.; Lončar B.; Šarić Lj.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2013INVESTIGATION OF QUANTITY, QUALITY AND USAGE OF LEFTOVER BREAD IN HUMAN AND ANIMAL NUTRITION (✓)Živković, Jasmina ; Nježić, Zvonko  ; Filipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Cvetković, Biljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Modelling the effects of vital wheat gluten and water content on crumb texture of bread with beet molasses using response surface methodology approach (✓)Živković, Jasmina ; Olivera Šimurina  ; Bojana Filipčev  ; Rada Jevtić-Mučibabić  ; Jasna Grbić; Biljana Cvetković  ; Zvonko Nježić  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013BRIQUETTING AND PELLETING BIOMASS-PROTECTION FROM FIRE AND EXPLOSIONS (✓)Cvetković, Biljana  ; Zvonko Nježić  ; Vojislav Banjac  ; Jasmina ŽivkovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Changes in nutritive quality of pork meat osmotic dehydration in sugar beet molasses and aqueous solution of sodium chloride, sucrose and sugar beet molasses (✓)Gubić, Jasmina  ; Plavšić, Dragana  ; Ćurčić, Biljana  ; Nićetin, Milica  ; Lević, Ljubinko ; Šarić, Ljubiša  ; Cvetković, Biljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Management of microbiological waste-case study (✓)Psodorov, Đorđe ; Nježić Zvonko  ; Cvetković Biljana  ; Kormanjoš, Šandor ; Okanović, Đorđe  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012The application of desirability function in the optimization of bread with beet molasses (✓)Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Ikonić, Bojana  ; Cvetković, Biljana  ; Mišljenović, Nevena ; Koprivica, Gordana Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Comparation of extraction methods for HPLC determination of L-ascorbic acid in vegetables (✓)Cvetković, Biljana  ; Lević, Ljubinko ; Nićetin, Milica  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Gubić, Jasmina  ; Nježić, Zvonko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Changes of physical properties of coffee beans during roasting (✓)Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Cvetković, Biljana  ; Grujić, Slavica  ; Odžakovic, BožanaНаучни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2012The dynamics of the fermentation process and sensorial evaluation of sauerkraut, cultivar Futoški and hybrid bravo-comparative study (✓)Cvetković, Biljana  ; Pestorić, Mladenka  ; Gubić, Jasmina; Novaković, Aleksandra; Mastilović, Jasna  ; Kevrešan, Žarko  ; Červenski, Janko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 81-100 од 142