еНаука - преглед

Преглед према Аутор Ivić, Maja

Приказ резултата 21 до 40 од 89 < претходно   следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2016EFFECT OF REPLACING BACKFAT WITH VITACEL MSG 0018 GEL IN COOKED SAUSAGE ON FIBER CONTENTKurćubić, Vladimir  ; Okanović, Đorđe  ; Ivić, Maja Đ. ; Džinić, Natalija R. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of starter culture (Staphylococcus xylosus) on colour characteristics of dry fermented sausage (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Effect of starter culture addition on colour characteristic of traditional dry fermented sausage (Petrovská klobása) (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Ivić, Maja ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Effect of starter culture addition on oxidative stability of fermented sausage produced in traditional manner (✓)Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Tasić, Tatjana  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Effect of starter culture addition on oxidative stability of traditional fermented sausage (✓)Džinić, Natalija R. ; Šojić, Branislav V.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Ivić, Maja Đ. ; Škaljac, Snežana B.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of storage period on content of polycyclic aromatic hydrocarbon in traditional dry fermented sausages (✓)Škaljac, Snežana B.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Peulić, Tatjana M.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Ivić, Maja Đ. ; Džinić, Natakija ; Petrović, LjiljanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Effect of the Addition of Staphylococus Xylosus on the Oxidative Stabilitty of Traditional Sausage (Petrovská Klobása) (✓)Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Škaljac, Snežana  ; Danilović, Bojana  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Effect of vacuum packaging on microbiological quality of cooked pork during refrigerated storage (✓)Ivić, Maja ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Škaljac, Snežana  ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of wild oregano essential oil on lipid oxidation in marinated pork chops (✓)Ivić, Maja ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Essential oil and supercritical extracts of winter savory (Satureja montana L.) as antioxidants in precooked pork chops during chilled storage (✓)Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Šojić, Branislav  ; Zeković, Zoran  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Essential oil from sage herbal dust exhibits antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav V.  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag M.  ; Zeković, Zoran P.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Džinić, Natalija ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. ; Tasić, Tatjana M.  ;
Jokanović, Marija R.  ;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Essential oil from sage herbal dust makes progress antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag  ; Zeković, Zoran  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja ; Peulić, Tatjana  ;
Jokanović, Marija  ;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Essential oil versus supercritical fluid extracts of winter savory (Satureja montana L.) – Assessment of the oxidative, microbiological and sensory quality of fresh pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Zeković, Zoran  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Đurović, Saša  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2019Evolution of amino acids and biogenic amines in traditional dry-fermented sausage Sjenicki sudzuk during processing (✓)Ikonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Peulić, Tatjana  ; Ćućević, Nedim; Tomičić, Zorica  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Ginger essential oil improves microbiological quality of cooked pork sausages (✓)Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Ginger essential oil improves quality of cooked pork (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Hyssop essential oil improves quality of cooked pork sausages (✓)Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Influence of collagen and natural casings on the polycyclic aromatic hydrocarbons in traditional dry fermented sausage (Petrovska klobasa) from Serbia (✓)Škaljac, Snežana  ; Petrović, Ljiljana ; Jokanović, Marija  ; Peulić, Tatjana  ; Ivić, Maja ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Škrbić, Biljana Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2018Influence of drying in industrial conditions on the color characteristic of dry fermented sausages (✓)Škaljac, Snežana B.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Ivić, Maja Đ. ; Šojić, Branislav V.  ; Džinić, Natalija ; Petrović, LjiljanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Influence of marination process with addition of Satureja montana essential oil on lipid oxidation of cooked pork chops (✓)Ivić, Maja ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.