Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Научни чланак

Резултати 1-20 од 183

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2024Content of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Traditionally Smoked Meat Products from North Serbia (Vojvodina) (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Peulić, Tatjana  ; Vranešević, Jelena  ; Kartalović, Brankica  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Šojić, Branislav  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Cadmium, lead, mercury and arsenic in fresh vegetables and vegetable products intended for human consumption in the Republic of Serbia, 2015-2017 (✓)Lazović, Milana ; Tomović, Vladimir  ; Vasiljević, Ivana; Kecojević, Isidora; Tomović, Mila; Martinović, Aleksandra; Žugić-Petrović, Tanja; Danilović, Bojana  ; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor  ;
Smiljanić, Milenko; Đorđević, Vesna  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Antioxidant potential of essential oils in fresh turkey sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Vidaković, Stefan; Gnip, Aljoša; Županjac, Miloš  ; Savanović, Danica; Škaljac, Snežana  ;
Jokanović, Marija  ;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Influence of traditional smoking on the content of polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented beef sausage from Serbia (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Kartalović, Brankica  ; Ikonić, Predrag  ; Ćućević, Nedim; Vranešević, Jelena  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Isolation, Bioactive Potential, and Application of Essential Oils and Terpenoid-Rich Extracts as Effective Antioxidant and Antimicrobial Agents in Meat and Meat Products (✓)Šojić, Branislav  ; Milošević, Sanja  ; Savanović, Danica; Zeković, Zoran  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Analysis of traditional Serbian meat products Aldehydes in dry-cured pork and beef and dry-fermented sausages (✓)Đorđevic, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Mila; Mandić, Anamarija  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor  ;
Vasilev, Dragan  ; Nikolić, Ivana  ; Smiljanić, Milenko;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Color measurement of animal source foods (✓)Milovanović, Bоjana; Đekić, Ilija  ; Tomović, Vladimir  ; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Output prediction model for twelve primal and commercial cuts from pork carcasses (✓)Tomović, Vladimir  ; Pezo, Lato  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan; Vukić, Milan; Tomašević, Igor  ;
Stajić, Slaviša  ;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Duvan chvarci: Product characterization and comparison between traditional and industrial production (✓)Grujović, Mirjana  ; Žugić Petrović, Tanja; Mladenović, Katarina  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Semedo-Lemsaddek, TeresaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Cadmium, lead, mercury, and arsenic in fresh fruits and fruit products intended for human consumption in the Republic of Serbia, 2015–2017 (✓)Lazović, Milana  ; Tomović, Vladimir  ; Vasiljević, Ivana  ; Kecojević, Isidora; Tomović, Mila; Martinović, Aleksandra; Žugić Petrović, Tanja; Danilović, Bojana  ; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor  ;
Smiljanić, Milenko; Đorđević, Vesna  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Storage time effect on inoculated, osmodehydrated chicken meat-microbiological and chemical characteristics (✓)Filipović, Vladimir  ; Filipović, Ivana; Markov, Siniša  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Filipović, Jelena  ; Pezo, Lato  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022The effect of wild thyme extracts on quality and shelf-life of cooked sausages Possibilities for the application of thyme extract as an antioxidant in sausage manufacturing (✓)Šojic, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Danilović, Bojana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Mujović, Milo; Pajić, Dragan; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Evaluation of the physicochemical, biochemical and microbiological characteristics of three Serbian traditional dry-fermented sausages (✓)Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Popović, Sanja  ; Šarić, Ljubiša  ; Novaković, Aleksandra  ; Tomović, Vladimir  ; Vasilev, Dragan  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Application of sage herbal dust essential oils and supercritical fluid extract for the growth control of Escherichia coli in minced pork during storage (✓)Danilović, Bojana  ; Đorđević, Natalija  ; Milićević, Bojana; Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Savić, Dragiša  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021The potential of horn of plenty mushroom (Craterellus cornucopioides) (✓)Novaković, Saša; Đekić, Ilija  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Đorđević, Vesna; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Lorenzo, Jose Manuel; Barba, Francisco; Tomašević, Igor  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Estimation of fat content in fermented sausages by means of computer vision system (cvs) (✓)Simunović, Stefan  ; Rajić, Sara  ; Đorđević, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Vujadinović, Dragan; Đekić, Ilija  ; Tomašević, Igor  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2021Caraway (Carum carvi L.) essential oil improves quality of dry- fermented sausages produced with different levels of sodium nitrite (✓)Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanaskov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Đorđević, Vesna  ; Parunović, Nenad  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, DraganНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Sage (Salvia officinalis L.) essential oil as a potential replacement for sodium nitrite in dry fermented sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanackov Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Milidrag, Ardea; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan; Vukić, MilanНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Autochthonous starter cultures improve the quality of traditional dry-fermented sausage (✓)Šojić, B.  ; Tomović, V.  ; Ikonić, Predrag  ; Danilović, Bojana  ; Škaljac ,S.  ; Jokanović, M.  ; Ikonić, B.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020New Formulation towards Healthier Meat Products: Juniperus communis L. Essential Oil as Alternative for Sodium Nitrite in Dry Fermented Sausages (✓)Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Đorđević, Vesna  ; Parunović, Nenad  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, DraganНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Резултати 1-20 од 183