Истраживачи
Vitas, Jasmina
Година
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Uticaj nekih procesnih parametara na antioksidativnu aktivnost fermentisanih mlečnih proizvoda od kombuhe (✓) | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2012 | Copper content in combucha fermented milk products (✓) | Đurović, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Influence of process temperature and inoculum concentration to DPPH activity of milk-based kombucha beverage with winter savory | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Physical and textural characteristics of fermented milk products obtained by kombucha inoculums with herbal teas (✓) | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | Characteristics of kombucha fermented milk products with peppermint (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Copper content in kombucha fermented milk products (✓) | Đurović, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Sadržaj slobodnih fenolnih kiselina i ukupnih fenola u ulju semena susama (✓) | Lončar, Eva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2011 | Characteristics of kombucha fermented milk products with stinging nettle (✓) | Lončar, Eva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Characterisation of fatty acid composition in milk-based komucha products | Kravić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Heavy metals contaminations during the production of fermented milk products | Đurović, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Copper determination in fermented milk products by potentiometric stripping analysis | Đurović, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Masne kiseline u mlečnim proizvodima dobijenim pomoću kombuhe kultivisane na rtanjskom čaju (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2011 | Quality of different milk-based products obtained by means of kombucha | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Influence of starter cultures on the antioxidant activity of kombucha beverage (✓) | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2011 | Influence of fermentation temperature on the content of fatty acids in low energy milk-based kombucha products (✓) | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2011 | DPPH activity and quality of milk-based kombucha beverages with peppermint and wild thyme | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Influence of kombucha inoculum on the fatty acid composition of fermented milk products (✓) | Brezo, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2010 | Comparison of the kombucha fermentation on sucrose and lactose (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Influence of milk fat content on quality of kombucha fermented milk products (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2010 | Promene kvaliteta kombuha fermentisanog mlečnog napitka tokom skladištenja | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |