Резултати 1-20 од 44
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014Optimization of osmotic dehydration of apples in sugar beet molassesKoprivica, Gordana ; Pezo, Lato  ; Lončar, Biljana  ; Lević, Ljubinko ; Šuput, Danijela  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2014Modeling of water loss during osmotic dehydration of apple cubes in sugar beet molassesKoprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Bera, Oskar  ; Lević, Ljubinko Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2013Osmotic dehydration of carrot cubes in the solution of sugar beet molasses - kinetics modelKoprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Lević, Ljubinko ; Pezo, Lato  ; Ćurčić, Biljana  ; Kuljanin, Tatjana ; Knežević, Violeta  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013The effect of copper ions, aluminium ions and their mixtures on separation of pectin from the sugar beet juiceKuljanin, Tatjana ; Mišljenović, Nevena ; Koprivica, Gordana ; Jevrić, Lidija  ; Grbić, Jasna Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2013Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydratationPezo, Lato  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Lević, Ljubinko Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2013Osmotic dehydration of carrot cubes in the solution of sugar beet molasses - kinetic modelKoprivica, Gordana ; Nićetin, Milica  ; Filipović, Vladimir  ; Pejić, Danijela  ; Ćurčić, Biljana  ; Mišljenović, Nevena ; Pezo, Lato  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Changes in texture properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molassesPezo, Lato  ; Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Pejić, Danijela  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Efficiensy of osmotic dehydration of pork meat using different osmotic solutionsKoprivica, Gordana ; Lević, Ljubinko ; Mišljenović, Nevena ; Nićetin, Milica  ; Pezo, Lato  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Changes in Nutritive Quality of Osmodehydrated Pork Meat in Sugar Beet MolassesNićetin, Milica  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Koprivica, Gordana ; Lević, Ljubinko ; Milašinović, LjubomirКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Application of response surface method on pork meat osmotic dehydratationKoprivica, Gordana ; Lević, Ljubinko ; Mišljenović, Nevena ; Nićetin, Milica  ; Pezo, Lato  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Osmotic dehydration of pork in three different solutions-mass transfer kineticsKnežević, Violeta  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Lević, Ljubinko Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Pork meat osmotic dehydration efficiency for different osmotic solutionsPezo, Lato  ; Filipović, Vladimir S.  ; Nićetin, Milica R.  ; Ćurčić, Biljana Lj.  ; Mišljenović, Nevena M. ; Koprivica, Gordana ; Lević, Ljubinko B. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Optimization of the osmotic dehydration of carrot cubes in sugar beet molassesMišljenović, Nevena ; Koprivica, Gordana ; Pezo, Lato  ; Lević, Ljubinko ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2012Application of the response surface methodology in the development of specialty bread with sugar beet molasses, flax seed and vital wheat glutenŠimurina, Olivera  ; Ikonić, (Prodanić) Bojana  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Belović, Miona  ; Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2012Effect of aluminium salts, copper salts and polyelectrolytes on charge neutralization of pectin macromoleculesKuljanin, Tatjana ; Mišljenović, Nevena ; Koprivica, Gordana ; Jevrić, Lidija  ; Grbić, Jasna ; Jevtić-Mučibabić, Rada  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Changes in chemical properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molassesKoprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Pezo, Lato  ; Knežević, Violeta  ; Nićetin, Milica  ; Lević, Ljubinko ; Jevrić, Lidija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012The application of desirability function in the optimization of bread with beet molassesŠimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Ikonić, Bojana  ; Cvetković, Biljana  ; Mišljenović, Nevena ; Koprivica, Gordana Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Optimization of pork osmotic dehydration process using fuzzy synthetic evaluationĆurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Pezo, Lato  ; Koprivica, Gordana ; Kuljanin, Tatjana ; Pejić, Danijela  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Application of response surface methodology in the development of speciality bread with sugar beet molasses, flax seed and vital wheat glutenŠimurina, Olivera  ; Ikonić, Bojana  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Belović, Miona  ; Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2012Optimization of osmotic dehydration of apple in sugar beet molassesMišljenović, Nevena ; Koprivica, Gordana ; Pezo, Lato  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Kuljanin, Tatjana ; Lević, Ljubinko Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.