Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Optimization of osmotic dehydration of apples in sugar beet molasses![]() | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Modeling of water loss during osmotic dehydration of apple cubes in sugar beet molasses![]() | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2013 | Osmotic dehydration of carrot cubes in the solution of sugar beet molasses - kinetics model![]() | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | The effect of copper ions, aluminium ions and their mixtures on separation of pectin from the sugar beet juice![]() | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydratation![]() | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | Osmotic dehydration of carrot cubes in the solution of sugar beet molasses - kinetic model![]() | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Changes in texture properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molasses![]() | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Efficiensy of osmotic dehydration of pork meat using different osmotic solutions![]() | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Changes in Nutritive Quality of Osmodehydrated Pork Meat in Sugar Beet Molasses![]() | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Application of response surface method on pork meat osmotic dehydratation![]() | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Osmotic dehydration of pork in three different solutions-mass transfer kinetics![]() | Knežević, Violeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Pork meat osmotic dehydration efficiency for different osmotic solutions![]() | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Optimization of the osmotic dehydration of carrot cubes in sugar beet molasses![]() | Mišljenović, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Application of the response surface methodology in the development of specialty bread with sugar beet molasses, flax seed and vital wheat gluten![]() | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2012 | Effect of aluminium salts, copper salts and polyelectrolytes on charge neutralization of pectin macromolecules![]() | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Changes in chemical properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molasses![]() | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The application of desirability function in the optimization of bread with beet molasses![]() | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Optimization of pork osmotic dehydration process using fuzzy synthetic evaluation![]() | Ćurčić, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Application of response surface methodology in the development of speciality bread with sugar beet molasses, flax seed and vital wheat gluten![]() | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2012 | Optimization of osmotic dehydration of apple in sugar beet molasses![]() | Mišljenović, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |