Истраживачи



Филтрирано по:
???jsp.search.filter.citation_category???:  M21

Резултати 1-20 од 28

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2024Effects of Dill (Anethum graveolens) Essential Oil and Lipid Extracts as Novel Antioxidants and Antimicrobial Agents on the Quality of Beef Burger (✓)Mujović, Milo; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Ikonić, Predrag  ; Božović, Danica  ; Teslić, Nemanja  ; Županjac, Miloš  ; Novaković, Saša ; Jokanović, Marija  ;
Škaljac, Snežana  ; Pavlić, Branimir  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2024Using essential oils to reduce Yersinia enterocolitica in minced meat and in biofilms (✓)Vidaković Knežević, Suzana  ; Knežević, Slobodan  ; Vranešević, Jelena  ; Milanov, Dubravka  ; Ružić, Zoran  ; Karabasil, Nedjeljko  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Fennel (Foeniculum vulgare) essential oil and supercritical fluid extracts as novel antioxidants and antimicrobial agents in beef burger processing (✓)Mujović, Milo; Šojić, Branislav  ; Danilović, Bojana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Ikonić, Predrag  ; Đurović, Saša  ; Milošević, Sanja  ; Bulut, Sandra  ; Đorđević, Natalija  ; Savanović, Jovo;
Pavlić, Branimir  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Antimicrobial potential of kombucha fresh cheese with the addition of sage (Salvia officinalis L.) and its preparations (✓)Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Pavlić, Branimir  ; Iličić, Mirela  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Kanurić, Katarina  ; Bjekić, Maja; Zeković, Zoran  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Food grade disinfectants based on hydrogen peroxide/peracetic acid and sodium hypochlorite interfere with the adhesion of Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus and Listeria monocytogenes to stainless steel of differing surface roughness (✓)Tomičić, Ružica  ; Tomičić, Zorica  ; Nićetin, Milica  ; Knežević, Violeta  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Raspor, PeterНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Natural Antimicrobial Agents Utilized in Food Preservation (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlović, HrvojeНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Effects of Selected Essential Oils on Listeria monocytogenes in Biofilms and in a Model Food System (✓)Vidaković Knežević, Suzana  ; Knežević, Slobodan  ; Vranešević, Jelena  ; Kravić, Snežana  ; Lakićević, Brankica  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Karabasil, Nedjeljko  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Antibacterial Activity of Selected Essential Oils against Foodborne Pathogens and Their Application in Fresh Turkey Sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Peulić, Tatjana  ; Teslić, Nemanja  ; Županjac, Miloš  ; Lončarević, Ivana  ; Zeković, Zoran  ; Popović, Milica  ; Vidaković, Stefan;
Pavlić, Branimir  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Duvan chvarci: Product characterization and comparison between traditional and industrial production (✓)Grujović, Mirjana  ; Žugić Petrović, Tanja; Mladenović, Katarina  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Semedo-Lemsaddek, TeresaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Enterobacteriaceae in food safety with an emphasis on raw milk and meat (✓)Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Kiš, Maja; Furmeg, Sanja; Tkalec, V. Jaki; Stefanović, Olgica  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Serbian Traditional Goat Cheese: Physico-Chemical, Sensory, Hygienic and Safety Characteristics (✓)Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Bulut, Sandra  ; Iličić, Mirela  ; Degenek, Jovana  ; Semedo-Lemsaddek, TeresaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021The application of kombucha inoculum as an innovative starter culture in fresh cheese production (✓)Vukić, Vladimir  ; Iičič, Mirela  ; Vukić, Dajana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Bjekić, Maja; Kanurić, Katarina  ; Degenek, Jovana  ; Zeković, Zoran  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020Growth control of molds isolated from smoked fermented sausages using basil and caraway essential oils, in vitro and in vivo (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Đerić, Nataša  ; Mojović, Ljiljana  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Pejin, Jelena  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020Supercritical extracts of wild thyme (Thymus serpyllum L.) by-product as natural antioxidants in ground pork patties (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Bursać Kovačević, Danijela; Putnik, Predrag; Mrkonjić, Živan; Đurović, Saša  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  ;
Pavlić, Branimir  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020New Formulation towards Healthier Meat Products: Juniperus communis L. Essential Oil as Alternative for Sodium Nitrite in Dry Fermented Sausages (✓)Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Đorđević, Vesna  ; Parunović, Nenad  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, DraganНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Coriander essential oil as natural food additive improves quality and safety of cooked pork sausages with different nitrite levels (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Bojana  ; Zeković, Zoran  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019The Effect of Cantharellus Cibarius Addition on Quality Characteristics of Frankfurter during Refrigerated Storage (✓)Novaković, Saša; Đekić, Ilija  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Đorđević, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco;
Tomašević, Igor  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Utilization of brewing and malting by-products as carrier and raw materials in l-(+)-lactic acid production and feed application (✓)Radosavljević, Miloš  ; Pejin, Jelena  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Romanić, Ranko  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Possibility of L-(+)-lactic acid fermentation using malting, brewing, and oil production by-products (✓)Pejin, Jelena  ; Radosavljević, Miloš  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018The effect of essential oil and extract from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the oxidative and microbiological stability of fresh pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Džinić, Natalija Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Резултати 1-20 од 28